Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Hej fina ni!

Har lämnat barnen på föris nu och ska plugga, träna och sedan börja köra mot Stockholm. Är helt slut i huvudet efter all information som jag tog in på föreläsningen igår. Jag tycker det är så roligt med juridik och lagar men det är också SÅ otroligt mycket att ta in. Man blir helt psykiskt utmattad typ, haha..

Har laddat upp med energidryck, massor av gott och fyllt på med bra musik i min lista så att jag får en bra bilresa ner trots att jag åker ensam. Tycker faktiskt att det är ganska mysigt att köra bil långt!

Önskar er en fin dag. Kram!

Såhär såg det ut igår på morgonen. Gjorde mina godaste bananpannkisar (två ägg + en mogen banan, kanel och vaniljpulver + stek i kokosolja) och te med massor av ingefära och citron + en Clean. Och så hade jag sockerfri sylt, chiafrön, hampafrön och kanel på pannkakorna. 

Kommentarer

  1. Tracy

    Hej hallå! Måste fråga, monstreran som du planterade i en hög vas från Ikea för typ en evighet sen, hur mår den? Mådde den bra av att bo i den vasen? Tänkte härma dig nämligen 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish