Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Konstiga frågor

Bad er att ställa konstiga/pinsamma frågor till mig på instagram så här kommer svaren =)

Aldrig mer äta lyxshake på MAX eller aldrig mer få äta tacos?

Aldrig mer få äta lyxshake på MAX.

Vilket djur skulle du helst vara?

Haha, jag vet inte. Typ något djur som kan flyga.

Har du snattat någon gång?

Ja, när jag var 13 (tror jag det var). Åkte dit också efter att jag och mina kompisar hade gjort det några gånger.

Har du någon fobi? 

Vet inte om det är en fobi men jag mår typ illa av spindlar och ormar. Värsta jag vet! Och hade spyfobi förut tills jag började kräkas konstant under min första graviditet. Då gick det över, haha.

Vem är din allra bästa vän?

Tove bor typ i min hjärna och vet precis allt om mig, känner mina känslor osv.

Skriver du med caps när du är arg på sms?

Haha, så kul fråga. Ja ibland men oftast skickar jag tusen sms efter varandra bara.

Gillar du att baka?

Nej, jag avskyr det. Tycker inte hembakat är så gott heller oavsett vem som har gjort det. Är godare att köpa..

Är du händig?

Nej, har tummen mitt i handen fast ännu värre, haha.

Vad har du för dåliga vanor? 

Oj, jag vet inte. Att jag alltid gömmer disk bakom gardinen i allrummet på övervåningen och sedan glömmer bort den. Orkar aldrig gå ner med den till köket om jag äter något på kvällen så ställer den alltid där, haha. Och att jag måste klämma aaaaaallt i mitt ansikte som knappt är något så att det blir en stor finne istället. Ångrar mig alltid dagen efter.

Har du kissat på dig någon gång?

Nej, faktiskt inte vad jag kan komma på!

Din favvodialekt?

Alltså jag vet inte.. Jag hatar egentligen norrländska men det kan vara sexigt på rätt person. Och så älskar jag göteborgska och har alltid gjort!

Vad är den konstigaste matkombon som du tycker om? Typ ketchup på pannkakor?

Alltså jag är så tråkig med sådant där.. Finns verkligen inget sådant ”konstigt” som jag gillar tror jag. Minns att F gjorde en macka till mig för jättemånga år sedan med så mycket olika saker på att jag mådde illa av den, haha. Och ingenting passade ihop heller. Så jag är nog ganska tråkig på den fronten.

Vad är det högsta vs lägsta du fått i lön?

Jag har nog tagit ut 200.000:- någon månad. I somras tog jag inte ut lön alls under tre månader så 0:- då.

Har någon fått en lapdance av dig?

Haha, ja =)

Hur länge tänkte du på saken innan du anmälde dig för att börja plugga?

En halv minut, haha. Sa JA direkt Hassan frågade om jag var sugen på att bli mäklare och börja jobba med honom.

Sex utan känslor eller känslor utan sex?

Känslor utan sex. Kan inte ha sex om jag inte har känslor typ.

Vad gillar du mest i ditt ansikte och varför? 

Mina ögon (för att dom är stora), ögonbryn (för att dom är mörka och täta), näsa (för att den är rak och liten) och läppar (vet inte varför men tycker om dom, haha).

Ditt onödigaste köp?

Oj, finns sååååå många sådana så att jag nästan skäms. Har köpt så mycket onödiga skönhetsprodukter så är säkert något sådant. Någon dyr kräm eller något som jag aldrig har använt, haha.

Petar du i näsan någon gång?

Har så spetsiga naglar nu för tiden så gör alltid illa mig då och börjar blöda. Så nej faktiskt inte, haha.

Hur gammal känner du dig? 

Känner mig som 17 i sinnet och 35 i livet jag lever med barn, hus osv. Men en blandning mellan dom beroende på om jag har barnen med mig eller inte, vad jag gör och vem jag är med.

Var köper man dom mest sexiga och sköna underkläderna? 

Nelly, H&M och Hunkemöller är väl tre ”vanliga” butiker som har fina men ändå sköna underkläder.

Vad skulle du vilja ha för superkraft?

Vara osynlig!

Hur mycket träningskläder har du? 

Säkert 30 par tights och minst lika många toppar, haha. Men använder långt ifrån alla..

Vilket lägger du på tandborsten först? Vatten eller tandkräm? 

Tandkräm och inget vatten alls, haha.

Sjukaste stället du har legat på?

På ICA.

Vika eller knöla toapappret? 

Olika beroende på hur bråttom jag har. Vika oftast, haha.

Vad är ditt största ”guilty pleasure”?

PH och Ex on the Beach.

Hur många parkeringsböter har du fått sedan du tog körkort?

För många.. Säkert fem-sex stycken.

Gör du något konstigt när du kollar på föreläsningar på distans? Har du alltid på kameran?

Nej, har nästan aldrig på den om jag inte måste. Testar olika filter på snapchat, tar fula bilder på mig själv och skickar till vänner.. Gör inget superkonstigt men blir uttråkad snabbt.

Hur mycket snusar du på en dag?

Typ en dosa eller lite mindre. Försöker dra ner på det men blir mycket när jag pluggar exempelvis och mindre när jag gör andra saker än att sitta stilla som gör att jag tänker på annat.

Hur går du helst klädd hemma? 

Trosor och tröja, mysset eller body.

Eftersom att du använder tights så ofta, hur mycket trosskydd använder du på en månad?

Behöver inte använda det, så inga alls. Får inte cameltoe av mina tights för att dom är seamless utan någon söm mellan benen.

Brukar du låta håret under armarna växa ut ibland eller är du noga med att raka? 

Just under armarna rakar jag alltid, alltid, alltid. Hatar att ha hår där.

Berätta om dina udda vanor eller saker du gör i smyg när ingen ser!

Alltså jag gör typ inget speciellt när ingen ser och har typ inga udda saker för mig tråkigt nog. Eller jag kan typ sitta och noppa bort hår på benen med pincett om jag har tråkigt =) Kan dock inte göra det längre eftersom att jag gör laser (då får man bara rakar) men annars tycker jag att sådant är tillfredsställande. Älskar att klämma finnar på någons rygg också. Saknar väl det mest med att ha en kille 😉

Vad väljer du? En kille som petar i näsan eller en som biter på naglarna jämt? 

En som biter på naglarna! 

Hur känns du ”där nere” efter barnen?

Ärligt talat så känns det precis som innan jag fick barn. Upplever inte någon skillnad alls varken utseendemässigt eller hur det känns.

Värsta dejten du varit på?

När det kom hit en kille som jag inte visste hur jag skulle be att gå hem. Lärde mig efter det att aldrig ses första gången hemma hos någon utan alltid på offentlig plats =) Men det löste sig till slut och jag lyckades få hem honom. Men det är en sjuk historia som alla mina kompisar skrattar ihjäl sig åt.

Har du bristningar på magen från graviditeterna? Celluliter?

Nej, inga bristningar på magen. Har inga celluliter heller och har aldrig haft faktiskt. 

Om du bara fick träna en kroppsdel hela livet, vilken hade du då valt?

Rumpan/benen.

Vilken ögonfärg tycker du är sexigast?

Går nog inte att säga en färg. Beror ju på hur ögonen ser ut och vem dom sitter på =)

Svär du mycket?

Hela tiden tyvärr.. Och blir jag arg så kör jag ramsor av svordomar och fula ord typ.

Är du rädd att få ”för stora” ben när du tränar?

Vad är för stora? Jag gillar ju att ha former och jag hatar att känna mig pinnsmal (rasade ex. i vikt när jag ammade) så svaret blir nej.

Är du kär just nu?

Nja. Svårt att säga.

Vad är din syn på överviktiga personer?

Tycker ingenting och har ingen speciell syn på överviktiga.

Aldrig mer kyssas eller aldrig mer ha sex?

Aldrig mer kyssas. Nej, vad svårt. Jag vet inte.

Har du svikit en vän någon gång?

Ja.

Nämn något som du alltid måste göra på morgonen. 

Det första jag gör när jag vaknar är att ta en snus. Och så tar jag på mig tofflor för att jag fryser om fötterna men är för lat för att ta på mig något annat. Sover naken så på morgonen går jag runt i tofflor bara innan jag går ner till nedervåningen för att göra frukost, haha.

Har du haft hemorrojder?

Ja, när jag var gravid med Jolie.

Äldsta vs yngsta du har haft sex med? Hur många har du varit med?

Äldsta var nog född 89 och yngsta lika gammal som jag. Har inte alls haft sex med många. Klarar inte av engångsligg och det krävs väldigt mycket för att jag ens ska vilja röra någon av motsatta könet så att säga =)

Hur många har som mest varit inne på din blogg under en dag?

När Jason föddes tror jag att jag hade typ 50.000 unika besök eller något sådant. Helt sjukt.

Vilken är den dominerande färgen i din garderob?

Vit, svart, grå och beige, haha.

Kan du hålla tätt när du hoppar studsmatta?

Ja =)

Hur mycket fasta utgifter har du varje månad? 

Typ 30.000:-… Är mest boendekostnader tyvärr och saker som hör till huset (sopor, internet, nätavgift, el, vatten osv). Är skitdyrt med huset och kommer nya utgifter hela tiden känns det som. Nu har vi exempelvis bildat en förening (alla villor på gatan) och börjar betala vatten för första gången (tror Myresjöhus eller kommunen stod för det innan området var färdigt) och bara den fakturan var några tusenlappar för ett par månader..

MAX till frukost eller gröt till middag?

Vakna sent och äta MAX till frukost.

Att aldrig få tvätta igen eller aldrig få slänga sopor igen? 

Aldrig få tvätta igen. Iallafall om det bara gäller mina kläder, dom blir typ oftast inte så smutsiga.

Färga håret med rosa slingor en månad eller platinablond en månad? 

Rosa slingor!

Du som har så tjockt hår, svettas du i håret när du tränar?

Nej, mest runt pannan typ.

Bajs som smakar chokladpudding eller chokladpudding som smakar bajs?

Chokladpudding som smakar bajs tror jag ;p

Nämn något konstigt med ditt utseende. 

Har en blodådra i pannan som syns lite vissa dagar och ingenting andra dagar.

Något som ingen vet om dig i sänghalmen?

Jag gillar inte att vara helt naken. Inte för att jag otrivs med mig själv men känner mig snyggare i underkläder när jag har sex, haha.

Vad är det pinsammaste du gjort i onyktert tillstånd?

1. Ringt F och frågat om man kan dö av att dricka för mycket alkohol och blivit guidad i hur jag ska stoppa fingrarna i halsen för att kräkas medan han var med i telefonen (det var dock en sjuk festkväll och 90% av oss tjejer som var där spydde den kvällen eller totaldäckade, haha).

2. Råkat dricka ren sprit hos mina grannar som jag trodde var drinkar och blivit så full att jag kände att jag bara vill sova och knappt kunde gå. Sa att jag måste gå hem och kissa, stapplade till mitt hus, googlade på ”alkoholförgiftning” fast tryckte fel på alla knappar på mobilen samtidigt som jag somnade i soffan.

Har gjort massor av annat med men det behåller jag nog för mig själv =) Skäms för mycket.

Tycker du att du själv är snygg?

Ja, oftast så =) Sen har jag ”fuldagar” ibland med när jag känner mig skitful och att allt med mitt utseende är fel också.

Berätta något konstigt som får dig att gå igång. 

Jag gillar när killen säger emot mig och ”bråkar” istället för att lyssna på vad jag säger. Så skum, i know.

Har du magrutor? 

Lite =)

Har du blivit stoppad av polisen när du kört bil?

Ja ;p

Känner du dig som en mamma?

Ja, när jag är med mina barn så är jag verkligen en mamma och känner mig som det också. Men annars gör jag inte det. Känner mig som ”bara jag” då. Går inte runt och tänker på barnen konstant och är så uppe i mig själv och mitt egna liv då jag har så mycket att göra hela tiden. Uppskattar också att få känna mig ung och ha fokuset på annat än mitt föräldraskap ibland. Jag behöver det för att må bra. 

Har du varit så kär att du har gråtit?

Inte av kärlek men av att jag är arg eller ledsen på den personen kanske. Eller jo, har väl skrivit någon kärleksförklaring till F någon gång och börjat gråta av att jag blir rörd, haha. Så om det räknas så.

Har du hånglat med någon av samma kön?

Ja.

Kommentarer

  1. Nina

    Jag älskar älskar dig och din blogg/Instagram Gabriella!😍 Det känns som att du är en vän som man aldrig träffat men som man ändå känner en sådan anknytning till!❤️ Fina fina Gabriella! Ville bara att du skulle veta det finis, du är en stor förebild i allt du tar dig an!❤️

  2. JT

    Älskar dessa inlägg när du svarar på frågor. Även dem när du svarar på andras problem! 🥰 jag har en fråga och det är vart den där lurviga puffen som du har i ditt vardagsrum är ifrån? 🥰

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss