Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Andra saker som händer just nu:

Förutom plugg är det inte allt för mycket annat som händer just nu men en liten lista på smått och stort:

– Har hela bilen full av återvinning som jag måste köra bort med massor av kartong och papper och jag vet inte vad.. Direkt jag har skrivit tentan ska jag åka och slänga allt. Lär ju säkert ta minst en halvtimme. SÅ mycket är det.

– Har tvättat precis ALLT i sängen. Överkast, alla kuddar, täcket (trodde inte det skulle rymmas i maskinen då det är ett dubbeltäcke men det gjorde det), sängkappan och alltså aaaaallt. Så skönt när allt är rent och fräscht.

– Många av er har skrivit att ni missade rabatten med Aim’n nu senast och det kommer en ny kod i oktober! Även i november. Så håll utkik! Lovar att skriva ut det här också.

– Och på tal om säng.. Det som står högst upp på min önskelista just nu är faktiskt en ny säng. Denna har vi haft i kanske fem eller sex år och den har inte ens någon bäddmadrass då den började mögla efter att jag tvättade den ute förra året. Så ja, det är verkligen dags att köpa en ny och jag vill typ ha en liknande fast helst ännu lite skönare, haha.

– Har hittat ett ny fröknäcke (se en av bilderna nedan) som är så sjukt gott och som jag är beroende av. Älskar att det är kryddor på det och att det är lite salt. Går typ att äta som chips om man vill till och med =) Åt det med avokado och ägg till frulle när jag pluggade också alltså mmhmh.. Tips!

– Var hos naprapaten imorse då jag har så mycket problem med höger axel fortfarande. Har ju haft det till och från i typ ett och ett halvt år och har ju haft nackspärr i över en månad nu.. SÅ irriterande. Och jag blir så lättirriterad och arg av att ha det också. Hoppas att det går över snart. Har börjat använda massagepistol nu sedan någon vecka tillbaka då en kille som jag dejtade hade en sådan och körde den över hela min rygg. Var så skönt att jag ville gråta typ, haha. Så nu har jag en egen och det är perfekt att sitta och rulla den över axeln när jag kollar på föreläsningar på kvällarna. Hjälper faktiskt väldigt mycket.

– Jason har bränt sig på förskolan på en limpistol.. Och såret ser så ont ut. Har kollat upp det med läkare och vi tvättar med sårtvätt, luftar på natten och kör vattenavvisande plåster när han är på föris.. Verkar dock ändå inte som att det blir bättre. Får ringa läkare igen imorgon om det inte ser ut som att det är på gång att börja läka imorgon när jag hämtar hem kidsen efter förskolan.

– Ett annat nytt beroende i matväg som jag har är rostade kikärtor. Tycker det är så sjukt gott när man vill ha något salt som inte är chips.

– Mina nya skor från Biancas kollektion finns nu att hämta ut! Så det ska jag göra ikväll när jag ska träna. Är så peppad på dom och hoppas dom är lika snygga på mig som på henne =)

– Ska köpa doftpinnar till hela huset. Tänder ju så mycket ljus nu och många av dom är doftljus. Blir nästan besatt av att det alltid ska lukta så gott hemma som när ljusen är tända och precis efteråt.

– Ikväll efter gymmet ska jag få en timmes pluggpaus och träffa Tove en sväng. Känns som att vi inte har träffats på en evighet på grund av allt plugg jag har haft nu på slutet. Jag l ä n g t a r och det finns så mycket att babbla om i vanlig ordning.

– Denna helg är jag barnfri och jag ska ta vara på det och plugga, haha.. Har ju juridisk översiktskurs och byggteknik att hoppa på nu när jag blir klar med denna kurs. Behöver ta ikapp en hel del då jag skippat så många föreläsningar för att ge allt till fastighetsförmedlingen som jag skriver tenta på imorgon.

Ja, ni ser ju. Äter och pluggar bara hela tiden just nu så till och med denna lista blev tråkig =) Men hellre det än ingenting tänker jag, haha.

Kram på er! Ha en underbar kväll!

Dom enda bilderna jag har från senaste dagarna =)

Kommentarer

  1. Amanda

    Kommer du att läsa juridisk översiktskurs som distanskurs? Jag ska läsa juridik nästa termin men vet inte vilken kurs jag ska välja😀
    Gällande dofter i hemmet försöker jag undvika ljus/doftljus av paraffin och istället använda mer naturliga produkter som t.ex. doftljus av annan form av vax, aromalampor, eller doftpinnar med eteriska oljor som du bara fyller på med mer olja (istället för att köpa helt nya). De är förnyelsebara och har färre kemikalier- men kan vara lite dyrare.🙂

  2. Emma

    Jag hoppas du skänkte en slant till hjättebarnsfonden när det var världshjärtedagen den 29/9! Tänkte du som också har ett hjärtsjukt barn. ♡

  3. Anna

    Hej! Jag är sjuksköterska och har också läst extra högskolepoäng i sårvård. Det är en gammal myt att sår ska luftas. Sår läker bäst i en fuktig miljö! Dvs inte ett blött plåster utan sårförband som skapar en fuktig miljö optimal för läkning! Lycka till

  4. Elise

    Tips för brännsåret: kläm på massor med inotyol och sätt sedan ett plåster eller ett bandage över. (passa sen kläder då det är svårt att få bort från tyg när det är så fett) Då kommer det nog läka ganska fort 🙂

  5. Stina

    Jag köpte ett par ribbade träningsbyxor från Aimn med din senaste rabattkod, har ofta lite svårt att lita på betyget ibland när det är samarbeten (inte just hos dig men influensers i allmänhet) men du var verkligen övertygande och det var dom absolut skönaste träningstightsen jag prövat!! Och så snygga, man kan ju ha dom till typ alla kläder i vardagen 😳 ska köpa mer nästa gång! Hur är överdelarna i storlek? Sporttopparna typ, är dom lika stretchiga och sköna? 😍

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men sååå kul!! 😀 jaaa, det är dom!! Alltså dom är UNDERBARA! Tröjorna är lite hårdare så gå upp en storlek om du inte vill att den ska sitta åt så hårt och bharna är mjuka men håller ändå allt på plats <3 kram kram! 🙂

  6. Elin Hedin

    Du som älskar doftpinnar och pioner borde testa doftstickorna från Jo Malone i doften ”Peony & blush suede” har dom hemma och det doftar verkligen som en bukett pioner i hela rummet 😍😍

  7. Sofia

    Funderar då och då när jag läser här inne; Tycker du att du lär dig bra på denna utbildning som går i sådan rasande fart? Finns det tid för reflektion och förankring i branschen så att du får någon ”verklig” kunskap inför att du ska börja jobba? Du verkar pressa genom tentor varje månad. Är kontakten med handledare och lärare bra? Tror inte jag skulle välja denna studieform och studietakt åt mig själv… men alla är vi olika 😊 Frågorna är välmenade och ärliga, inte kritiska.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja jättebra 🙂 det är ju precis samma utbildning som alla som pluggar fastighetsmäklare läser. Samma kurser, samma allt.. 🙂 Bara att tempot är snabbare. Så man måste ju ha lika hög nivå på kunskapen som när man pluggar på ex. tre år. Annars klarar man inte tentor och andra uppgifter. Yes, såklart. Jag ska ju arbeta med min vän Hassan sen så det gör det absolut. Just nu har jag ju mycket jobb med men är på kontoret då och då och kommer ha 10 veckors praktik innan jag blir registrerad med. Och så kommer jag förmodligen redan nu i höst börja hänga med mer på visningar och annat. Ja, alla är vi olika.. Själv hade jag inte orkat plugga i tre år utan vill gärna bli klar så fort som möjligt! Kram <3

  8. Matilda

    Man ska inte lufta sår, det är en gammal grej som hänger kvar. Sår läker bäst om man kan ha ett förband på som byts så sällan som möjligt, helst inte oftare än en gång/vecka om det är möjligt. De läker även bäst vid kroppstemperatur vilket förbandet hjälpe till att hålla. När man luftar sår avstannar läkningsprocessen. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish