Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hello

Kikar in snabbt och säger hej. Fullt upp idag och massor med plugg, plugg, plugg. Imorgon skriver jag tenta halva dagen och sedan är förhoppningsvis denna del av min utbildning ett avslutat kapitel. Är så less på mig själv då jag börjar märka att jag kommer upp i mina ”gamla”, höga stressnivåer ganska snabbt nu och försöker verkligen påminna mig själv om att det får gå som det går och att jag inte kan göra mer än mitt bästa. Ändå blir jag SÅ stressad. Aja.. Nu ska jag hoppa in i böckernas värld igen och om en stund ska jag träna innan jag återgår till ännu mer plugg. Tack för att ni har förståelse för mig och inte klagar. Ska ordna en rolig tävling till er på instagram där ni kan vinna porslin från Mateus (hade ju en sådan tävling för något år sedan som blev väldigt uppskattad) som tack för att ni är så snälla. KRAM!

Kommentarer

  1. Michaela

    Snälla snälla håll tävlingen här på bloggen också! Jag har insett att jag mår så dåligt av att använda Instagram, så tog bort den för 1 år sedan och mår så mycket bättre nu! Men då alla håller sina tävlingar på Instagram så missar jag de alltid 🙁 tack för en fantastisk blogg, en av väldigt få jag fortfarande följer, som inte får mig att må dåligt utan faktiskt bättre av 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss