Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

FILORGA

Inlägget innehåller annonslänk

Alltså denna mask är TO DIE FOR!!! Kände mig som en vandrande vålnad igår kväll (eller ja, igår natt) så la masken innan jag skulle sova medan jag såg klart en inspelad föreläsning. Ville bara känna mig lite fräschare och piggare idag när jag vaknade och alltså WOW. Älskar, älskar, älskar. Denna mask ger ett sådant sjukt glow och masken i sig är också ”glowig” redan när den är på huden.

Okej, är ni redo för dom snyggaste bilderna på mig någonsin, haha. Jag tycker att jag ser ut som en stor bebis när jag har ansiktsmask.. Vet inte varför men har alltid tyckt det. Har ganska ”tjocka” kinder och runt ansikte och det framhävs väl när den är på kanske ;p

Verkligen supertips! Den kostar ju skjortan men den är seriöst den bästa masken jag någonsin har haft! Förstår verkligen varför så många pratar så gott om den. Ni hittar den HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss