Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friday

Hej fina vänner!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår superbra och har en händelserik men ändå lugn helg framför mig. Händer ganska mycket kul i helgen som jag inte kan berätta än – men så småningom kommer jag att kunna göra det. Och så ska jag göra som vanligt och sova mycket, ta en lång dusch, träna och bara ta hand om mig själv lite extra. Och så står ju massor med plugg på schemat med som alltid. Och på söndag så blir det en heldag med jobb.

Hängde på gymmet en stund igår. Är så himla glad över att jag började träna på allvar igen efter kidsen och känner mig starkare och snyggare än någonsin.

Två bilder som sammanfattar min morgon. Jason med en av sina bebisar som skulle ha blöja och matas med trämat från leksaksköket och Jolie som först ville sno bebisen men sedan sprang och hämtade en egen, haha.

Hade Tove och barnen här igår på middag och mys. När dom skulle åka hem så kramades Jolie och Minna så länge med varandra. Dom är så fina! Älskar ihjäl mig i alla våra barn.

Önskar er en jättefin dag. Stor kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss