Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hjärtkontrollen

Igår hade vi hjärtkontroll som ni vet och det var sjukt känslosamt för mig som alltid. Hade verkligen alla känslor på utsidan när vi är på sjukhuset men försöker att hålla tillbaka för Jolies skull. Detta är ju den sista kontrollen innan magnetröntgen i slutet av månaden och efter det kommer läkarna här i Umeå att prata ihop sig med kirurgerna och läkarna i Göteborg för att se hur vi ska gå vidare baserat på hur påverkat hjärtat är.

Vår lilla tjej var modig och stark som alltid. Märks att hon tycker att det är jobbigt och precis i början så såg jag hur hon höll tillbaka tårarna fast hon egentligen ville gråta. Det gjorde så ont i mig. Hon log och var så himla lättsam och samarbetsvillig genom precis alla moment och jag är SÅ otroligt imponerad och inspirerad av henne. Min lilla bebis som har blivit så stor och som är min största förebild i livet. 

Räknade alla trappsteg på väg ner till undersökningen. 

Vi hade världens starkaste tjej på tv:n men också på sjukhus”sängen”. Min bästa, bästa tjej!

Vi försöker alltid göra upplevelsen så bra som möjligt och köper med godis, saft, kakor och massor av gott. Ja, det blir FÖR mycket socker men dom få dagarna vi är där så får det bli så. Och måste återigen slå ett slag för den underbara personalen på barnhjärtmottagningen här i Umeå. Dom är så himla, himla fina allihop! Så varma och fantastiska människor. 

Efter en hjärtkontroll får Jolie alltid välja vilken leksak hon vill från leksaksaffären. Det är alltid beslutsångest och hon hinner byta 92 gånger innan vi kommer till kassan, haha.

Är så stolt över min lilla tjej! Och tror hon var minst lika stolt över sig själv. Hon är alltid så glad och mallig efteråt (med all rätt).

Hon valde denna ryggsäck och vi köpte lite klistermärken, en liten dagbok, lite play doh och lite ”örhängen” att fylla den med.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss