Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Piercing och hjärtattack

Alltså dagens hjärtattack orsakades av mig på mig, haha.. Barnen var så busiga imorse och gömde sig bakom soffan (precis som när dom brukar tjuväta godis) och jag frågade om dom hade smygätit vitaminer vilket dom menade att dom inte hade gjort. Jag har dom högt upp (men dom KAN nå dom om dom klättrar med hjälp av en stol) + att dom aldrig ljuger om sådant och jag har förklarat att det ÄR farligt. Och ja, som sagt.. Jason ljuger aldrig om sådant. Iallafall.. Vi åkte till förskolan och sedan har jag jobbat hela dagen. Och nu när jag skulle ta mina egna vitaminer så tycker jag att barnens burk ser halvtom ut. Jag handlade en ny för någon dag sedan och det såg verkligen tomt ut. Ringer 1177 i panik och blir kopplad till giftcentralen som ber mig räkna alla vitaminer som är kvar i burken. Jag visste att jag hade gett barnen två var igår + två var imorse. Och så räknade jag dom uppätna till precis så många med en man från giftcentralen i telefonen. Fick skämmas lite och be om ursäkt och lägga på, haha.. Borde ju ha räknat dom innan jag ringde men fick bara panik då burken verkligen såg halvtom ut (det gjorde den säkert redan innan men jag tänkte inte på det) och jag inte är den bästa på att veta hur jag ska agera när jag får just panik. Aja.. =)

Idag ska jag ta hål i örat och städa hemma. Förstår inte hur mina barn lyckas men det är verkligen ett bombnedslag här, sand överallt och SÅ stökigt. Hann bli det på några timmar imorse då jag städade helt rent igår kväll innan jag gick och la mig.

Dagens mami =)

Och alltså ni får skratta åt mig nu men jag kunde inte somna inatt för tänkte bara på löss, haha.. Alltså jag har ju SÅ tjockt hår och extremt mycket hår över huvud taget. Livrädd att jag ska få det nu när det går på förskolan. Så köpte ännu mer anti-lus-spray (fast från ett annat märke som många av er tipsade om på instagram) + platsmössor som jag kommer att ha hemma när jag är med barnen. Bryr mig inte om jag kommer se helknäpp ut, ingen ser mig ju ändå.. =) Vägrar få löss och det är typ min värsta fobi! Tänk små kryp som kryper runt i hårbotten och lägger ägg. Kräks typ av tanken. Vill hellre ha springmask eller vinterkräksjukan i 12 veckor. På riktigt.

Älsklingarna imorse! Just nu äter vi massor med avokado med örtsalt till frukosten och dom älskar det.

Dom har alltså även rivit ner sänghimlen i Jolies rum.. Förstår inte hur dom hinner, haha.

Min stora växt fick skadedjur och plötsligt såg jag bara hur det kröp runt massor av saker på den.. Fick panik (ja, jag får panik hela tiden tydligen, haha) och vågade inte bära ut den själv (jag HATAR kryp av alla dess slag) och bad några byggarbetare utanför om hjälp. Sa att krukan var för tung för mig att bära ut ;p

Såhär ska jag ta hål i örat! Har velat göra det länge men inte tagit tag i det. Hade ju typ 11-12 hål i varje öra förut när jag var yngre.

Kram på er!! Trevlig helg <3 //G

Kommentarer

 1. Caroline

  Ooohhh älskar din stora söderhamn- soffa! Skulle också vilja ha en sån men har kladdiga barn🙈 kanske måste välja ett melerat tyg. Upplever du att din blir skitig hela tiden?

 2. Martina

  Hej! Du tipsade om en massagepistol förut, vad hette den? Kommer du att ha någon mer rabattkod för den framöver?😃 Kram

 3. Elin

  Har aldrig kommenterat tidigare och har ändå läst din blogg i flera år. Min fina monstera fick plötsligt massor av bananflugor runt hela växten och efter lite googlande är det tydligen vanligt att insekter och skadedjur förökas om jorden har varit fuktig länge. Lyckades dränka alla flugor i ättikslösning i en skål och fick tips om att sticka ner tändstickor (med själva stickan nedåt) för då trivs inte eventuella skadedjur i alla fall. Sedan dess har problemet varit borta! Tips om det händer fler gånger 😍 kram!

 4. Emma

  Har du haft springmask och magsjuka?! Då tror jag inte att du önskar det! Båda två är långt mycket värre än huvudlöss som går att behandla relativt snabbt. Hela familjen har ätit både receptfri och receptbelagd maskmedicin i omgångar i flera år och vi blir inte av med dem. De kommer tillbaka hur mycket vi än tvättar, städar och sköter hygienen. Magsjuka hade vi 16 gånger, 4 gånger var, under 1 är och det är bland det värsta jag någonsin varit med om. Då utvecklade jag tyvärr kräkfobi som fortfarande sitter i.

 5. Julia

  Barn är livsfarliga haha hade min son och hans kusin hemma i veckan. På mindre än en timma hade dom slitit ner gardinerna, sänghimmel med skruv och plugg, dragit ut ALL tvätt (ren och smutsig) i en stor hög på golvet för att hoppa i och på kvällen hittade jag en hemlig skatt av chockladknappar och russin i garderoben. Tre dagar senare och jag är fortfarande slut 😂

 6. Therese

  Nej usch springmask vill du inte ha! Tänk maskar som bor i rumpan och på natten kikar ut och lägger ägg runt öppningen
  Äggen sprids i damm, du ska byta sängkläder och handdukar varje dag och tvätta alla golv. Plus tvätta allt i textil och då menar jag allt! Så ja visst är löss äckligt MEN dem överlever iaf inte utanför hårbotten;) Haha! Förlåt om jag målade en för levande bild men med tre tjejer som alla haft mask i omgångar så tycker jag det är betydligt mer jobb och snuskigt (man får ju liksom kika efter den små krypen på natten med lampa 😖) och om man ska få flytande medicin måste man vända sig till en läkare m.m. 😄

 7. DW.

  Kamma deras hår med luskam varje dag de kommer hem från förskolan. Ni sover ju i samma säng så lätt att du får det då ju trots att du plastmössan på dig

 8. Malin

  Är inte hålen dina kvar? Om du testar att trycka lite? Har mina kvar sen jag var tonåring! Aldrig några örhängen i men vill jag få i ett ibland går det alltid att trycka igenom !

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss