Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina och hoppas att allt är bra med er.

Är fortfarande låg men vill ändå säga hej och visa att jag lever. Idag har jag möte med min studievägledare och annars är jag ganska ”ledig”. Har jättemycket plugg egentligen men behöver ta det lite lugnt så jag gör faktiskt det nu denna vecka. Ska plugga en del iallafall och jobba lite men annars ligger fokus på att ta hand om mig själv och må bra. Behöver det just nu.

Hoppas att ni får en fin dag. Kram <3

Igår fyllde min stora bebis som sagt fem år och han blev sååå glad över alla presenter. Vi hade familjedag när kidsen var hämtade från föris, åt middag alla tillsammans och umgicks som familj. Så mysigt. Jason fick förresten välja middag och gissa vad han ville äta? Korv och potatismos, haha.. Jag kan ju säga att jag själv hade valt något annat till födelsedagsmiddag men fyller man år får man ju bestämma så ingen sa emot honom.. =)

Fotade och filmade samarbete med Helosan på eftermiddagen. Älskar att jobba med företag som har produkter som man har använt långt innan samarbetet. Den gröna krämen har ni ju sett att jag har skrivit om flera gånger förut och det är min absoluta favoritkräm till typ precis allt. Den är ju egentligen för fötterna men jag har den typ på läpparna bara för att den är bäst. Man blir så himla len!

Och mååååste visa er mitt senaste loppisfynd. Helt ärligt så har jag jättesvårt för begagnat. Jag försöker att ändra min inställning till det men gillar att köpa nya saker.. Var med Tove på olika loppisar iallafall och hittade faktiskt massor med fint. Och dessa blev jag kär i direkt för att dom var beiga och gröna på samma gång! Kände direkt att dom skulle passa perfekt i vardagsrummet och tänk så rätt jag hade. Så fina till alla växter och den gröna väggen.

Visst blev det bra!? =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish