Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Hej fina.

Hoppas att allt är jättebra med er. Det händer som sagt jättemycket i mitt liv just nu när det kommer till mitt privata och jag har varit mycket på sjukhuset och haft känslor och tankar överallt. Vill tacka igen för er förståelse och omtanke. Nästa vecka ska jag vara tillbaka med ny energi och bra uppdatering.

Igår ringde jag ett av dom viktigaste samtalen jag har ringt i hela mitt liv. Ni vet ju att jag har en bästa vän som jag har gjort en tatuering bakom örat med för många, många år sedan? Hon har ju flyttat från Umeå för längesedan och vi ses någon gång per år och hörs då och då. Vår vänskap är alltid oförändrad oavsett om det har gått ett år mellan gångerna vi hörs eller om vi för stunden är totalt oinsatta i varandras liv. Hon bara vet, förstår och känner. Det är alltid precis som vanligt och som om ingenting har hänt när vi väl hörs. Vi har känt varandra sedan grundskolan och hon känner mig verkligen lika bra som jag känner mig själv om inte ännu bättre. Och igår behövde jag det där samtalet så jäkla mycket. Hade ont i halsen av att jag hade pratat så mycket när vi la på men var fylld med så mycket styrka och tro på mig själv igen. Och det är något jag har tappat lite nu i slutet och glömt vem jag är. Igår kom jag på det igen.

Ikväll äter jag varma mackisar och dricker rosé. Är så trött för har pysslat med alla dessa kalasförberedelser hela kvällen. Barnens pappa har varit här och hjälpt till också! Packade 25 godispåsar, dukade det som gick att duka, blåste upp ballonger osv osv osv. Hade aldrig orkat allting själv iallafall.

Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt och hämta tårtor, göra i ordning det sista och fixa mig och barnen fina. Tyvärr så tror jag att jag själv kommer att hamna i sista hand och att jag lär stå i tights fortfarande när gästerna börjar komma, haha.. =)

Hoppas att ni har en fin kväll iallafall. Kram på er!

Kommentarer

  1. alexandra

    Åh har också en sådan vän. vi har känt varandra sedan vi var 12 år. idag är vi båda 20. Efter studenten förra året flyttade hon 6 mil från mig pga kärleken. Efter de slutade vi höra av oss och har kanske träffats 3 gånger sen dess. Men varje gång är det som vi aldrig var ifrån varandra ,vi går ihop som människor så bra, förstår och känner detsamma. Hon är lika duktig som jag på att ifrågasätta saker så man åker verkligen ifrån varandra med ett öppet sinne, ny syn på allt osv. Helt underbart!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss