Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stockholm imorgon

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår superbra men är sjukt trött och seg. Hade ju en av mina allra bästa vänner här igår och vi var vakna liiiite för sent om man säger så, haha.. Kändes som att någon hade slagit mig i huvudet med något imorse när det var dags att gå upp med barnen. Det enda jag vaknar av är för övrigt barnen, haha. Och tur är väl det!? Skulle ärligt kunna sova mig igenom precis vad som helst och speciellt när jag är trött. Men dom får alltid upp mig.

Håller just nu på att göra ugnsbakad havregrynsgröt och ska försöka komma igång med bättre mat igen. Har ätit skitdåligt och väldigt lite nu på slutet och det känns av direkt i hur jag mår. Blir ändring på det från och med idag och det känns bra! Annars ska jag jobba, träna och besöka min psykolog denna torsdag. Imorgon åker jag till Stockholm och jag ska skriva nytt avtal för min blogg (är så peppad och kommer att berätta allt för er snart!), gå på möten och göra lite annat kul. Vet inte exakt när jag kommer hem än men det blir någon gång under helgen. Känns skönt att komma bort från Umeå en stund och få lite miljöombyte. Jag behöver det.

Önskar er en fin dag. Stor kram!

Såhär gottigt hade jag det igår kväll. Hon hade verkligen köpt med alla mina favoritostar och annat som jag älskar. Och alltså ni MÅSTE prova Coops egna ranch-chips och den vanliga ranchdippen. Såååå gott tillsammans. Jag trycker lätt en hel chipspåse en sådan här kväll så det var tur att vi hade två =)

Kommentarer

  1. Kirsten

    Hej Gabriella. Såg på bilden vid gröna väggen, på golvet är det fukta/vatten? Eller det är bara skugga som ser ut att där är en stor fläck på golvet. Har dessutom läst din blogg sen du var gravid med Jason. 😀

  2. S

    Men fhm har ju nu gått ut med att man inte ska gå på möten eller såna saker nu, hålla sig hemma och inte umgås med de som inte tillhör familj, åker du ändå? Speciellt för Stockholms län samt några län til då smittan ökar så kraftigt. Ni om några borde vara mer försiktiga pga Jolies hjärtfel?

  3. Lina

    Mysigt! Och vilken fin kanna du har! Ny? Älskar den typen av prickar , färgstänk.

    Vill också passa på att säga att jag blir så glad av att läsa om din vänskap till Tove. Det är få förunnat att ha så fina vänner som alltid ställer upp och vill vara med. Hade också en sån vån när jag var yngre, men ibland utvecklas livet så olika att man glider ifrån, tyvärr.

    Ha en jättefin dag!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Relativt 🙂 den är från H&M Home!! Superfin verkligen 🙂 Men åh, vad glad jag blir. Ja, det är verkligen speciellt att få stå någon så nära. Kram kram! Och detsamma fina du!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish