Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Ugnsbakad havregrynsgröt

Måste tipsa er om denna gröt. Så god och barnen älskar den också. Sjukt mättande också.

Du behöver: 

1 dl fiberhavregryn

1 tsk bakpulver

1 mogen banan

1 ägg

1/2 dl kvarg

Frysta blåbär

Vaniljpulver, kanel, lite honung

Gör såhär: Blanda alla ingredienser i en skål (jag brukar mosa bananen först och lägga i blåbären sist), krydda efter smak (jag har i rätt mycket kanel) och in i ugnen (220 grader) tills den ser klar ut.

Receptet är för en portion så om jag gör till mig och barnen så gör jag dubbla. Och jag brukar äta gröten med skummad havremjölk eller lite vaniljkvarg (då blir det nästan som blåbärspaj). Så gott!

Kommentarer

  1. Jessica

    Brukar också göra detta fast endast med havregryn, ägg och kanel. Kan tipsa om att lägga bären först sen smeten ovan som ett täcke. Det blir en sån himla god yta, knaprigt och gott tillsammans med bären! Tips tips!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish