Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Canada Snow

I annonssamarbete med Scorett

Måste verkligen tipsa er om att Scorett har massor med fint från Canada Snow inne! Deras skor är verkligen så himla mysiga, varma och SNYGGA. Perfekt om man vill slippa frysa om fötterna i vinter.

Med koden JOSS15 får ni 15% rabatt på allt från Canada Snow på Scorett fram tills 15/11. Ange koden online eller visa upp inlägget för att ta del av rabatten i butik =) 

Dessa skor har jag fått hem och jag äääälskar dom! Så himla, himla sköna. Känns så lyxigt att få stoppa ner fötterna i dessa. Älskar också att skorna är av vattenavvisande mocka vilket är perfekt när det är blött ute eller när man är ute och leker med barnen. Dom har ett värmeisolerande lager i mellansulan och yttersidan är av högkvalitativ gummiblandning för god komfort. Märks att skorna verkligen är av GRYM kvalitet precis som resten av Canada Snows produkter. Ni hittar skorna HÄR.  

Dom har också andra kläder som passar kallare väder och bland annat dessa. Jackan finns HÄR, vantarna HÄR och mössan HÄR.

Dessa skor tyckte jag också var superfina! Och dom har verkligen hur många olika modeller som helst på sidan.

Dessa hittar ni HÄR.

Och dessa finns HÄR.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Scorett

Kommentarer

  1. Camilla

    Jag tänkte bara höra om du är medveten om Canada Snow och hur de använder äkta skinn och har även för mig att de bidrar till djurplågeri.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss