Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Onsdagslistan

Minns ni när listor var så inne på bloggar? Alla skrev dom hela tiden! Jag är ju fast i det gamla och jag älskar listor så här kommer min onsdagslista =)

Hur har din dag varit?

Jättebra såhär långt. Har fått sjukt mycket gjort och det bästa jag vet är ju produktiva dagar där allt flyter på.

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Ingen aning men jag vet att min pappa ville att jag skulle heta Viktoria och inte Gabriella, hehe.
Vilket är ditt största beroende?
Solarium och snus. Håller mig dock borta från det förstnämnda väldigt bra nu för tiden. 
Vad gör du när ingen annan ser?

Haha, ja vad gör jag? Jag går runt halvnaken, trycker i mig choklad och pratar i telefon med Tove. Typ.

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?

Oj, jag vet inte.. Jag brukar skoja om att jag är psykopat redan så det är väl det jag kan tänka mig. Vet dock inte om det räknas som att man är psykiskt sjuk. Eller det måste det väl göra? Haha, gud vad korkad jag känner mig nu =)

Vad beställer du på krogen?

Nästan alltid cider.

Vilken är din största skräck?

Att dö från mina barn eller att dom ska dö från mig.

Hur gör man för att ragga på dig?

Man kan typ inte ragga på mig. Jag hatar när någon är ”på”. Det stör mig typ bara när en kille söker kontakt. Har alltid varit så. Tappar typ intresset direkt någon visar överdrivet intresse för mig. Har pratat med min psykolog om detta och vi gräver lite i det just nu. Vi försöker hitta anledningen till att jag är så och varför det är ett tillbakakommande mönster i många av mina relationer. Det är rätt intressant faktiskt.

Vad har du funderat över på sistone?

Hur allt ska bli med Jolie. Hur fort det här året har gått sedan jag och F bestämde oss för att gå skilda vägar. Hur fort tiden går över huvud taget. Det skrämmer mig att åren bara passerar. Har också funderat mycket på mig själv, mina egna beteendemönster, hur jag fungerar och är som person osv.

Vad var det konstigaste som hände i helgen?

Jag var utanför Fs hus och det kommer fram några killar som står ute och röker (dom var på fest i samma lägenhetshus) och börjar fråga om det är jag som är ”den där bloggaren”. Och så pratar vi i typ tio minuter om allt möjligt och dom var så gulliga i sina maskeradkläder, haha.

När skäms du?

Skäms inte så jätteofta ändå. Det mesta som jag gör och säger kan jag stå bakom till 100%. Skämdes nog mer när jag var yngre tror jag men det har på något vis vuxit bort lite.

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?

Det är inte ofta jag är bakis faktiskt.. Vet inte om detta är en minnesvärd bakfylla men när vi bodde i Göteborg så var jag ute och festade med jobbet. Tänkte åka hem tidigt men det var så roligt att det slutade med att jag ramlade in genom dörren hemma vid typ 05. Skulle jobba samma dag klockan 08 så jag sov i en halvtimme, tog en lång dusch, sminkade mig och fixade håret och åkte tillbaka till jobbet där festen fortfarande inte vart bortstädad, haha.. Det var en seeeeg dag. Men så roligt att se tillbaka på den kvällen/natten.

Vem är den mest kända människa du talat med?

Oj, jag vet inte. Har ju pratat med många Ö-kändisar som är lika kända som jag själv (hehe) men tror aldrig att jag har träffat en ”riktig” kändis.

Vilket uttryck använder du lite för ofta?

Haha jag och Tove skojar alltid om norrländska och säger ”nå” framför allt. Så det använder jag hela tiden men mest på skämt. Som ni vet så pratar jag ju själv inte så norrländskt och tycker i allmänhet att det är en så rolig dialekt. Så vi pratar ofta väldigt norrländskt på skoj med varandra, haha. Sen säger jag ofta ”men vad fan” och ”skojar du”. Vet inte om jag har något uttryck som jag använder särskilt ofta men jag svär ju väldigt mycket och försöker träna bort det för barnens skull. Både dom och F klagar jämt på mig med mina svordomar.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?

Du är söt i ansiktet och har sexig kropp. Haha… Vet inte om den var ”bra ändå” men den var konstig iallafall.

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?

Att komma upp på morgonen.. Att skotta bort snö från bilen (när det är snö ute), att plocka kuddarna på utemöblerna in och ut (på sommaren när det regnar och inte regnar) och att jag alltid tappar bort mina hemnycklar och sedan hittar dom i någon jackficka eller liknande ett halvår senare.

Vad gör du när du är ledsen?

Gråter floder och går och lägger mig. Och så blir jag arg. Jag tycker att det är lättare att vara sur än ledsen av någon anledning. Tänker på mina barn också och försöker komma ihåg det fina i livet. Tränar, lyssnar på musik som gör mig glad.. Då mår jag alltid lite bättre.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?

Det vet ni redan, haha. Mina svarta, ribbade träningstights.

Har du någon gång slagit någon?

Ja.

Vad ser du fram emot just nu?

Årsskiftet. Vet inte varför men jag behöver det där med ”nytt år, ny start” tror jag. Gillar måndagar, gillar nya år.. Det motiverar mig till att börja om på nytt och ta nya tag. Ska dock ta vara på resten av detta år med och se till att göra det bästa av det. Det är ju trots allt två månader kvar. Ser också fram emot att kunna åka utomlands igen.

Och så dagens kloka ord som jag påminner mig själv lite extra om idag:

Kram på er fina. Hoppas att ni får en bra eftermiddag och kväll!

Kommentarer

  1. S

    Oj Gabriella, har du många psykopatiska drag eller varför kallar du dig det😂 jag tror det räknas som en psykologisk störning men kan mycket väl ha fel. Roligt med listor!

  2. Cissi

    Men alltså, jag är sammalika i så mycket. Det med att ogilla/ta avstånd från de som är för på. Sen älskar jag måndagar, nya månader, nytt år. Skönt att lämna det gamla och starta de nya 😉 Väldigt flyktigt 🤭

  3. Sarah

    Hej! Undrar bara hur ofta du hinner gå igenom din mejl. Vet att du alltid svarar i kommentarerna här på bloggen men hur snabbt svarar du om man mejlar? Något jag funderat över bara. Kram!

  4. Mia

    Kul att läsa. Jag är hellre ledsen och gråter ut det änn är arg. Tycker det är jättejobbigt att vara arg. Tyckte förut livet gick sakta men nu går det undan. Hoppas också corina försvinner för vill så gärna resa. Kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish