Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

On top of the world

Idag är en bra dag! Spritter typ av lycka i hela mig, haha. Älskar när jag får känna så och sådana här dagar känns det som att verkligen ingenting kan dra ner mitt humör. Tänk vad fint livet är ändå och att man kan forma det precis hur man vill. Så tacksam för varje dag jag får och för allt jag har byggt upp under dessa år. Glad över mina underbara barn, mitt fina hem, min bil, mitt företag, hur mycket jag har utvecklats under det senaste året, hur mycket jag har hittat mig själv.. Är bara så glad idag. Ni vet när man bara känner sådan tacksamhet till livet? Så känner jag verkligen just nu. Och det känns som att hela livet bara ligger framför mina fötter. Njuter av nuet samtidigt som jag drömmer om framtiden. Längtar tills jag får resa jorden runt med min drömman, tills jag är färdig fastighetsmäklare och får komma igång med det som arbete på riktigt, tills det har gått ytterligare ett år och jag har jobbat ännu mer med min egna självkänsla. Finns så mycket fina möjligheter och det bästa är att man skapar dom helt själv. Tänk att man får äga ett helt eget liv och att man bestämmer precis hur man ska fylla det och med vad? Haha.. Okej, jag ska sluta nu. Men ni förstår att jag är glad iallafall.

Klev upp vid 06, lämnade in bilen, åkte och tränade och postade lite papper och nu har jag kommit hem och ätit frukost. Snart kommer barnen hem och jag tänkte försöka hinna duscha innan det.

Fick låna x5an som lånebil idag och jag älskar den! Känner mig som Gud i trafiken och var tvungen att köra ett extra varv bara för att få njuta av den känslan, haha.. Märker dock vad jag uppskattar extra mycket med min bil och det är hur snabb och smidig den är trots att den ändå är stor den med. Den går liksom från 0-100 på tre sekunder om jag vill och det är lätt att glida mellan och förbi det mesta. Men ja, jag älskar ju stora bilar, haha.. Skäms nästan över att skriva det men så är det. Vad är ni? Team liten eller team stor bil? Vet att många gillar mindre bilar och föredrar det.

Och tvätten väntar på mig trots att jag trodde att jag var rätt klar igår. Så fel man kan ha, haha.. Hade missat en tvätt i maskinen och en i tumlaren.. Så det är bara att fortsätta idag då. Tvätten är verkligen ett evigt projekt. Känns som att jag aldrig ser botten av tvättkorgen trots att jag tvättar varje dag.

En av mina godaste frukostar just nu! Keso med kanel och hallon/blåbär som jag värmer i kastrull innan. Och så smoothie, vatten och alla mina vitaminer. Tar probiotika, C, D och B-vitamin nu.

Nu ska denna mami hoppa in i duschen. Körde cardio-aktig styrketräning idag så blev mycket svettigare än vanligt.

Här kommer lite fredagspepp också:

 

Och vet ni. Den sista är så himla sann. Säg ja till livet! Alla chanser som man får ska man ta om det känns bra. Var inte rädd att misslyckas. Våga leva, våga chansa och våga satsa. Det har jag alltid gjort och jag är så jäkla glad för det. För dom få gångerna jag inte har vågat satsa allt är dom som jag fortfarande ser tillbaka på och ångrar. Vad är det värsta som kan hända? Glöm inte att lyssna inåt, skapa din egna lycka och alltid följa ditt hjärta.

Kram och massor med kärlek. Vi hörs snart igen och ha en fin helg/G

Kommentarer

 1. Marre

  Vi har en volvo xc60 som jag älskar så får kog säga stor bil här med! Har en förkärlek för SUV 🙈 sen är det bekvämt med stor bil med två barn 🙂

 2. Denice

  Hur värmer du upp före ett styrke pass? Framförallt med rumpan, har hört att man ska värma upp först med övningar med tex resistance band för att få kontakt i kommande övningar, hur gör du? Och om du gör det vilka övningar kör du? 🙂

 3. Helena

  Stor bil! Kör en BMW 520d 2019 nu, men kan tänka mig en x-modell nästa gång. Älskar BMW, snygga, driftsäkra och mycket bil för pengarna.
  Sen blir det ju en statussymbol, men det är väl inget fel i det när man jobbar och sliter? Man måste få unna sig!

 4. Julia

  Jag hade en liten Toyota bil i nästan 6 år och tyckte det var så smidigt. Speciellt att parkera med. Dock hade den ingen AC så det var konstant varmt på sommaren
  Nu har jag köpt mig en Saab 9.3 sportkombi och vilken skillnad det är. Bilen går upp i fart mycket snabbare, har AC och är stor och rymlig med massor av plats. Jag bor själv utan partner men umgås ofta med min vän och hennes hundar och då är det perfekt med rymligare bil.
  Dock dricker den mycket bensin så man får planera sina körningar
  Men jag är nog team storbil nu efter att ha köpt min saab kombi.
  😊

 5. Linda

  Älskar stora bilar 🥰 Ju vräkigare desto bättre.
  Ja, hur kan det alltid finnas tvätt!? Jag ser aldrig botten på min tvättkorg 😣

 6. Maria

  Team liten bil tror jag fast spelar ingen roll. Är ute efter praktiskt bil med barn och allt. Vi ska köpa en ny bil nu då min man har vår bil hela dagarna då han har en timme enkel väg till jobbet och ej kan åka kommunalt pga arbetstider. Nu när jag ska vara hemma med bebis blir jag ganska låst utan bil och kommer inte vilja åka kommunalt mer än absolut nödvändigt med bebis.

 7. Christina

  Åhh vad jag ääälskar din blogg och din pepp! Det du vill förmedla lyckas du verkligen med!
  Vi har en Renault Megan och jag tycker att den är jättebra att köra (har ju dock inte såå mycket att jämföra med i och med att jag haft körkort sedan maj i år, du var faktiskt en av anledningarna att jag tänkte att NU är det dags att ta tag i det). Visst hade det varit roligt med en bil till i familjen, men för tillfället räcker den vi har bra.
  Ska också ge mig på tvätt (idag igen… never ending story när man har kids).
  Kram och ha en riktigt fin helg! Var rädd och dig och gör inga onödiga resor i dessa dagar. /Christina

  1. Gabriella Joss

   Men ååh tack <3 blir så glad 😀 ja, det förstår jag!! Och ja, visst är det så.. Man blir helt slut.. Skulle kunna jobba heltid med att tvätta typ så mycket tid som jag lägger på det ;p kram och desamma fina <3

 8. alexandra

  Har en fråga ang städ av säng… har nu slängt in alla sängkläder i maskinen för blev påmind av all svett och kvalster…. Tänkte även tvätta själva täcket och kudden också men madrassen? Läst bikarbonat men såg nu att jag hade en ”påslakan” på min madrass som går att tvättas. Men känner ändå att själva skum madrassen bör bli ren. Har du några tips på hur man får den ren på smidigaste sätt?

 9. Johanna

  Jag känner exakt tvärtom idag tyvärr. Känner mig helt tom och låg bara. Hade så gärna velat fixa uppkörningen i onsdags, så jag kan fokusera på skolan. Nu finns det inga tider förrän i februari-mars och teorin går ut i mars 🙁 Känner verkligen noll motivation till plugget (ssk-utbildning) nu med. Förlåt för min negativitet men vad gör man när allt bara känns hopplöst och inget känns kul?

  1. Gabriella Joss

   KRAM till dig <3 efter regn kommer solsken. Idag har jag en sämre dag än igår och livet går upp och ner. Försök att tänka positivt även om det är svårt. Och rid ut den här jobbiga vågen. Ibland finns det inte så mycket man kan göra mer än att försöka ändra sitt tankesätt och bita ihop för att ta sig igenom den jobbiga tiden. Kram kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss