Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Dadlar med mandelsmör

Blir värsta recepttisdagen här inne på bloggen idag men jag måste verkligen tipsa er om dadlar med mandelsmör! Har ju sett det lite här och där på bloggar och instagram och det är verkligen SÅ gott. Ni måste prova om ni inte redan har gjort det!

Det enda man gör är att dela en dadel lite på mitten, ta ut kärnan och sedan klicka i mandelsmör i ”hålet” istället. Och så på med lite kakao och flingsalt (om man gillar det). Sedan ställer jag in dadlarna i kylen så att dom blir lite kalla. Jag brukar skippa att lägga på saltet direkt när jag gör dom då jag tycker att det smälter lite i kylen och inte blir lika gott. Så jag saltar mina precis innan jag ska äta dom istället!

Dessa dödar iallafall allt sötsug och är seriöst nästan lika gott som godis. Jag gillar egentligen inte att äta dadlar som dom är men använder det ofta när jag bakar nyttigare kakor.. Men att äta dom såhär var faktiskt JÄTTEgott. Tips, tips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish