Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Tisdag

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon på er!

Bloggen flyttades inte igår men det kommer att hända någon dag under veckan. Tech är inkopplat från både min gamla och min nya portal iallafall så jag hoppas att det löser sig snart =)

Hur mår ni? Jag mår jättebra och ska åka och träna strax. Älskar att starta morgonen så och mina träningspass blir alltid så mycket bättre när jag gör dom just under första delen av dagen. Ska försöka tagga till lite snart så att jag får ett bra pass.

Barnen var annars hemma från föris igår och det är dom idag med.. Vi får se hur jag gör imorgon när jag får tillbaka dom efter två pappadagar. Dom var ju lite förkylda i helgen och Jolie har varit lite trött nu.. Vi båda har möjlighet att hålla dom hemma så vi har gjort det nu trots att det egentligen hade varit okej att lämna dom på förskolan… Men ja, vi får se hur det blir imorgon.

Startar iallafall min dag med bananpannkisar, bär, vaniljkvarg, kanel och chiafrön. Gör dom som vanligt med två ägg, en banan, vaniljpulver och lite kanel. Mixar och steker i kokosolja.

Igår fick vi hem ”skolpapper” för Jason. Hur sjukt att min lilla kille börjar skolan nästa år? Alltså jag kan knappt förstå det.. Känns helt orimligt.

Tränade ihjäl mig igår kväll (var på gymmet två gånger under samma kväll, haha) och hann även ta 94838 bilder på mig och min enorma vattenflaska. Tove ringde precis när jag var klar med pass nummer två så då passade jag på att fota mig lite i spegeln medan jag babblade med henne. Vet ni vad jag har gjorde igår förresten? Något som alla andra influensers gjorde för typ fem år sedan. Köpte ett stativ så att jag kan fota mig själv med mobilen. Något mer som jag gjorde igår var att tacka ja till ett samarbete med ett apotek på nätet och jag ska prata sexleksaker och orgasmer, hehe.. Tycker att det är så så så viktigt att prata om kvinnor och vår njutning. Visste ni att 50% av oss har fejkat orgasm under sex och många av oss gör det regelbundet? Och detta samarbete kommer helt enkelt att handla om att unna sig orgasmer vilket jag tycker är SÅ jäkla bra. Och sjukt viktigt att prata mer om.

Och från orgasmer tillbaka till gymmet.. Har verkligen noll motivation just nu och gör bara allt på autopilot. Får till bra pass och har mycket träningsvärk hela tiden men är bara otaggad ändå typ? Måste sätta nya mål för att få tillbaka inspirationen. Är uttråkad av alla mina övningar och kommer inte riktigt in i ett bra flow när jag tränar heller. Blä.

Min bästa concealer just nu! Finns HÄR. Hittade den i min sminkväska på nedervåningen och den är verkligen sjukt bra. Hade helt glömt bort den.

Fick hem lite nya kläder till Jason och Jolie igår med. Dom var för övrigt här igår på dagen en liten stund med sin pappa.

Och Jollan ville genast prova sitt nya set. Hur gullig!?

Har fått hem kläder och underkläder som jag har beställt till mig själv med. Ska visa er allt framöver! Här är iallafall två par nya trosor som är SÅ fina (HÄR och HÄR) och två toppar som jag ska ha nästa gång jag går ut (lär ju dröja år och dagar dock på grund av corona och att jag inte är sugen på att festa alls heller) som finns HÄR och HÄR.

Saknade faktiskt mina barn igår kväll när jag såg overallerna såhär. Brukar oftast inte hinna sakna så mycket då jag har så fullt upp hela tiden men igår så gjorde jag det lite extra innan jag skulle sova. Dom är ju typ min trygghet. Sover mellan dom varje natt och det blir så himla ensamt på nätterna utan dom.

Var ju tvungen att köpa denna och prova men det var ingen höjdare enligt mig. Å andra sidan så gillar ju inte jag pepparkakor speciellt mycket så det kanske var därför… =)

Önskar er en fin dag! Vi hörs lite senare. Puss och kram!

Kommentarer

 1. Linda

  Fick också hem papper om skolstart för någon dag sedan. Hur kan det vara möjligt att min lilla pojke ska börja skolan nästa höst, han var ju nyss nyfödd🥺

 2. Sandra

  Hej fina du!
  Är gravid med min första och hittar verkligen inte något att ha på mig som är bekvämt 😅 har du några tips på några fina plagg som man kan ha under graviditeten? Typ ribbade klänningar? Även något inför jul? Hade vart roligt om du gjorde ett inlägg med det för du har så fina kläder jämt 😍

  1. Gabriella Joss

   Jag satsade på att köpa några ”basplagg” och typ sköna leggings som jag hade längre tröjor till, höga kjolar (inte gravidkjolar dock utan vanliga) som jag hade korta toppar till. Köpte även massor med ribbade klänningar som var stretchiga från nelly 🙂 <3 Åh tack <3 Kram kram och grattis till graviditeten!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss