Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Bud till barnen

Jag hämtar inte ens ut 1/3 av buden som jag får nu för tiden. Tycker att det känns så onödigt att fylla hemmet med saker som jag egentligen varken behöver eller vill ha. Minns när jag var ny som ”influenser” och tyckte att det var så roligt att få hem alla möjliga paket.. Aja! Detta hämtade jag ut iallafall då det faktiskt var postat till barnen i deras namn. Och hur fint var det inte!? Tack snälla Kivat.

Så fint inslaget med!

Kommentarer

 1. Maria

  Förstår att du inte hämtar ut all ”skit och krims krams” företag skickar. Hade aldrig betalt skatt för saker man inte ena behöver/vill ha. Folk förstår inte att man måste betala skatt för gåvor med.

 2. Johanna

  Hej! Helt orelaterat, men jag håller på att plugga för körkort. Kommer ihåg att du använde dig av någon sida med realistiska och svåra frågor för en mindre summa. Kommer du ihåg vilken sida det var/var du nöjd med den? Kram!🌟

   1. Klara

    Måste du verkligen betala skatt om det är en gåva? Har för mig detta varit uppe på tapeten och så länge det är en gåva och du inte marknadsför det som ett betalt samarbete är det just en gratis gåva 🙂

 3. Vera

  Det låter som att det finns saker liggande hos posten som andra skulle kunna få? Varför hämtar du inte ut och lämnar till tex ett kvinnojour?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss