Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Inlägget innehåller annonslänk

Hej fina och god morgon!

Vaknar tidigt idag för att få ihop dagen och livet, haha.. Hatar verkligen att gå upp när det är mörkt och dessutom jättekallt ute.. Usch. Skulle typ kunna göra vad som helst för att få ligga kvar i sängen. Hur mår ni? Jag mår bra och ska träna nu på morgonen, åka hem och duscha, göra ett jobb, åka till tandläkaren, träffa Tove och göra en till jobbgrej, gå på ett möte med min psykolog, plugga, hämta barnen och ikväll får vi besök.

Igår hade jag besök av resten av familjen ett tag. Hur fin är inte min nya tröja? Älskar allt som är i teddymaterial och fluffigt som ni kanske redan vet. Tur att det är så inne nu. Finns HÄR.

Var ett historiskt ögonblick när jag vann över både F och Jason i Mario Cart. Jag har typ aldrig spelat det förrän vi köpte ett Nintendo och är ju inte superaktiv med att spela heller, hehe.. Så tror båda blev rätt chockade när jag tryckte ner dom på andra och tredje plats.

Mina stativ som ska bli mina nya bästisar när det kommer till jobb. Går till och med att koppla upp på bluetooth och fota med en liten fjärrkontroll. Goals ändå =)

Kram på er! Hoppas att ni får en fin dag!

Kommentarer

 1. Madde

  Det verkar inte som om du uppfattat att vi nu har strängare restriktioner i Västerbotten för att försöka hindra den ökade smittspridningen av Covid-19. Så hä får du som hjälp en länk: https://www.krisinformation.se/nyheter/2020/november/skarpta-allmanna-rad-infors-i-kalmar-vasterbotten-och-norrbotten
  Du kan ju särskilt notera i vilka lokaler man inte bör vistas och vilka man ska umgås med. Dessa råd är inte som om någon rekommenderar en bra bok som man kan följa om man har lust eller inte utan det mest tvingande myndigheterna kan ge oss enligt grundlag. Så snälla Gabriella hjälp till att försöka hindra spridningen av denna hemska och i en del fall dödande sjukdom.

   1. Eva

    Hej!
    Nu har vi stränga, restriktioner i Västerbotten så lyssna på dessa. Stanna hemma!! Inte hälsa på folk, inte ut och äta fika/ha besök mm. Bara nödvändiga inköp mat och apotek. Du lever som det inte är en pandemi. Hoppas du och barnen inte blir sjuka nu. Eller smittar andra!!

   2. Madde

    Så bra att du har läst Gabriella men jag är ledsen du har missförstått texten lite. Det står inte att du ska stanna hemma beroende på hur du känner det utan ATT du liksom alla vi andra ska undvika lokaler som gym etc just nu. Det är INTE upp till varken dig eller mig eller någon annan att fritt tolka dessa bestämmelser. Det handlar om liv och död och svåra konsekvenser för affärer, restauranger etc om vi inte får stopp på pandemin snart. Vi har ALLA ett ansvar. Obs! Denna kommentar är inte ”näthat” utan en vädjan att du som influencer tar detta på allvar.

    1. Gabriella Joss

     Jag har koll på det och jag gör inget av det som man inte får. Träffade exempelvis inte min vän ikväll fast det var tanken från början. Har inte ”missförstått” texten heller 🙂 Tar det inte som näthat, kram kram!

 2. Hon

  Hej.
  Måste faktiskt säga att jag älskar dom här kalla, mörka morgnarna! Tycker dom är såå mysiga!
  I alla fall om man får stanna inomhus 🙂
  Slänga på en kanna kaffe, gosa in sig under en filt. Äta frukost i lugn och ro.
  Läsa nyheter, spela candy crush och tända ljus.

  Min morgon startade vid 04 imorse. (sover hemskt dåligt) Men då är jag faktiskt tacksam för att det inte ljusnar tidigt, inte är en (jäfla) massa fågelkvitter och allt det där :p
  Och ja, jag inser att jag låter bitter. Haha!

  Hoppas du får en fin dag trots att den verkar något fullspäckad! 🙂
  Kram till Er alla tre!

  1. Gabriella Joss

   På mitt gym är det otroligt lite folk och stora ytor <3 när jag har varit där nu på slutet har jag anpassat tiden så att det har varit väldigt sent eller väldigt tidigt på morgonen. Då är det i princip dött. Och när det kommer till vänner så umgås vi väldigt tätt ett par stycken (inte alla samtidigt dock) så är alltid samma lilla grupp av människor. Annars träffar jag ingen. Kram kram

   1. Tina

    FHM är dock väldigt tydliga. Träffa ingen som inte ingår i familjen som du bor med. Gå inte på gym badhus och i butiker mm.

    1. Sofie

     Smittskyddsansvarig i länet där jag bor (Kalmar, samma restriktioner som v-botten) har dock varit tydlig med att barn i skolåldern kan träffa kompisar efter skolan eftersom de ändå ses i skolan hela dagarna. De utsätts för varandras eventuella sjukdomar hela dagarna och utsätter därmed även oss föräldrar. Så om Gabriella träffar enstaka familjer där barnen ändå har kontakt via förskolan bör det inte vara någon ökad risk för någon.

 3. alexandra

  Också funderat på att stativ! Vill du kanske berätta lite vad du tycker sen när du hunnit använda den?:)
  Det är bra, men min svärmor håller på mot mig. Jag bådde där och gjort ett år men hon bestämde sig bara för 4 år sen att inte gilla mig så all dåligt i världen är mitt fel. igår fick jag nog och stack. Jag orkar inte höra att precis allt är mitt fel…

 4. Johanna

  Saknar dina städinlägg haha. Vilka medel använder du? Vi har allt doftfritt så luktar ju aldrig gott hemma haha. Vill ha inspiration haha

 5. Maria

  Har vaknat superförkyld och ont i hela kroppen idag så är hemma och försöker överleva. Hoppas det inte är covid-19 för då är det omgång 2 för mig och är gravid nu 🙁

 6. Stina

  Visst har du läst de nya restriktionerna för Västerbotten. Inte träffa någon (Inomhus) annan än familjen. Inte vara på gymmet, badhus, köpcentrat mm.

  1. Amanda

   Omöjligt. Träffar över 50 barn och 11 kollegor varje dag mån-fre plus några få på dotterns förskola. Hur ska man kunna undvika att inte träffa folk man inte bor med?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss