Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Årets julklappar

Inlägget är i ett annonssamarbete med Smarthoto

Årets julklappar hittar man som alla andra år hos Smartphoto. Ni vet ju redan att jag älskar personliga presenter och att få göra julklapparna just personliga är alltid lika roligt.

Med koden GABRIELLA40 får ni just nu 40% på HELA er beställning när ni handlar för 150:- eller mer. Dessutom kan ni använda koden flera gånger – hur bra är inte det? =) Ni kommer direkt till hemsidan HÄR

Denna fotobok är SÅ fin. Denna är i storlek L. Finns i mängder med storlekar och man kan designa den precis som man vill, välja omslag, lägga till text och fylla den med massor av sidor. Jag har även valt till matt fotopapper då jag tycker att det är absolut finast. Det går supersmidigt och enkelt att skapa boken på hemsidan. Perfekt julklapp till mormor/farfar eller varför inte till barnen? Så fint för dom att få spara den tills dom är äldre och mina barn älskar att bläddra i sina fotoböcker redan nu. Ni kommer direkt till fotoboken HÄR.

Sedan har vi ju julkoren! Här se ni ju både fram och baksida. Man kan välja bland mängder av olika designer och skriva vilken text man vill. Jag gör alltid julkort runt jul och skickar till aaaaalla vi känner. Tycker det är så mysigt. Man kan även köpa till bland annat kuvert i olika färger på hemsidan. Finns HÄR.

Hur gullig är inte denna!? Perfekt julklapp till nära och kära och så söt inredningsdetalj runt jul. Finns HÄR.

Måste även visa er denna fina mugg i emalj! Nu i pandemitider så är det ju ett fint sätt för mor och farföräldrar att bli påminda om sina barnbarn trots att man inte får ses som förut. Blir säkert godare att dricka morgonkaffet ur en såhär fin mugg. Muggen hittar ni HÄR

Och det är inte allt! Smartphoto har verkligen allt man kan tänka sig. Bara fantasin sätter gränser. Man kan skapa allt från fotokalendrar och skärbrädor till kakburkar, mobilskal, magneter… Framkalla vanliga bilder kan man också göra i alla möjliga storlekar och format och på olika typer av fotopapper. Kan verkligen varmt rekommendera Smartphoto och jag har varit en återkommande kund hos dom sedan 2015 redan innan vi påbörjade vårt samarbete.

Just nu får ni som sagt 40% på er beställning med koden GABRIELLA40 när ni handlar för över 150:-. Så passa på att framkalla bilder, skapa en fotokalender eller beställa årets julklappar. <3 Ni kommer till hemsidan HÄR. Koden gäller till 10/12.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Smartphoto

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss