Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Blandat just nu:

– Har fortfarande noll träningspepp. Tycker att det är jättetråkigt. Kan det vända snart eller? Blir mycket hemmaträning nu på grund av dom nya restriktionerna.

– Hittade en enorm broccoli på affären sist jag var där och tyckte att det var så häftigt, haha. Skickade bild till alla jag kände typ.. Jag är så töntig, i know =) Men kolla vad stor!

– Vägrar typ att inse att det är vinter och minusgrader (ja, det är det i Umeå till och från redan nu) och springer ändå runt i bara tröja. Speciellt när jag bara går till och från bilen exempelvis.. Men plötsligt händer det och jag fick på en jacka igår.. Har typ 384 jackor som ni vet men det är alltid den svarta i teddy som får åka fram allra först.

– Måste tipsa er om min bästa älsklingskrydda. Tror jag har skrivit om den förut med men den är verkligen bäst. ÄLSKAR den. Har den på allt precis hela tiden. 

– Nästa måndag ska jag och barnens pappa till psykologen för vår första parterapi. Kan ärligt talat säga att jag är sjukt nervös. Vi sjukt dåliga på att kommunicera när det kommer till jobbiga saker och har ju hela 10 års historia bakom oss. Vi har ju gjort hela livet ihop från att vi var 15 och 17 år. Och idag är vi 25 och 27, har hunnit gifta oss, skilja oss, få två barn, byggt hus, flyttat massor.. Vi har verkligen enormt mycket i bagaget tillsammans. Både mycket fint men också mycket jobbigt som har infekterat vår relation idag. Men vi får se hur det går. Tror att det kan bli början på något väldigt bra iallafall och att slippa bråka som vi gör när vi väl bråkar vore verkligen en dröm. Och som sagt! Vi älskar varandra så otroligt mycket och har alltid gjort. Vi har sjukt fina stunder fortfarande tillsammans med barnen, vi har kul ihop, vi kan prata som bästa vänner, vet att han alltid har min rygg osv.. Men ja.. När vi väl bråkar då är det verkligen bråk på riktigt för vi har svårt att se varandras sida av saker.

Vi har typ en invasion av nyckelpigor här hemma. Har hittat typ tre stycken bara denna vecka. En i köket, en i tvättstugan och en i trappen. Förra veckan hittade jag också några stycken. Och barnen tycker att det är jättekul såklart… Vet inte vad jag själv tycker riktigt då jag avskyr kryp mer än något annat..

– Är ni rädda för corona? Jag har väl börjat bli det igen. Är väl egentligen inte jätterädd för min egen del utan känner mest att jag inte har tid för att bli sjuk. Men det är ju ingenting jämfört med dom som faktiskt måste vara rädda för sitt liv varje dag. Jag försöker ju att inte skriva så mycket om detta. Men jag bryr mig. Såklart. Anledningen till varför jag väljer att inte skriva om det är däremot att sist jag lät bli så tyckte många av er att det var SÅ skönt att komma in här och slippa läsa om det. För vill man läsa om corona så kan man göra det i princip ÖVERALLT annars. Ibland är det skönt att bara släppa tankarna kring denna pandemi och läsa något ”onödigt” istället. Förstår ni? Men jag bryr mig absolut och jag tycker att det är läskigt hur snabbt det sprids och hur många som blir påverkade..

Minns att vi åkte utomlands en vecka i mars i år.. Då hade corona inte ens blivit en stor grej i Sverige utan det rapporterades om hur läget var i bland annat Italien. Och under den veckan som vi var på Gran Canaria så eskalerade det totalt.. Plötsligt var det kaos i Sverige med och vi landade hemma igen samma timme som dom stängde gränserna till Spanien. Allt toalettpapper var slut överallt.. Konserverna var länsade. Det var verkligen som att komma hem till ett annat land typ. Så läskigt. Jag drömmer mig ofta bort tills corona är över. Vill så gärna resa massor men förstår och vet att det är långt bort. Vill åka till Mexico, Maldiverna, Australien.. Har så mycket drömmar och platser jag vill se. Vill till min bästa stad Barcelona igen, vill till Paris igen.. Vill bara se hela världen typ och besöka alla favoritplatser som jag redan har varit på redan med. Men ja, det får såklart vänta så länge som det behöver. 

Kommentarer

 1. Josefine

  Tycker precis som du skriver, att det är skönt att inte läsa om Corona här inne. Har följt dig sen du var gravid med Jason, och din blogg är så mysig, inspirerande, ärlig o varm <3
  Kram

 2. Vilma

  Vilka övningar kör du när du tränar hemma? Bor i Norrbotten och vi har ju nyss fått nya restriktioner att inte gå till gymmet så behöver lite inspo 🙂

 3. Linn

  Superbra med parterapi trots att ni är separerade! Mina föräldrar gick mkt i terapi i samband med separation och har tack vare det ALLTID firat alla högtider ihop (även idag efter 30 år) och bryr sig genuint om varandra som nära vänner än idag 30 år senare. SÅ tacksam för att dom gjorde det för oss barns skull!

 4. Jen

  Tror många underskattar parterapi, vi gick ett tag innan vi separerade och det hjälpte oss att kunna kommunicera på ett helt annat sätt under separationen. Nu har vi varit skiljda i snart 10 år och har världens bästa familj som bor på två stållen, vi har så klart olika åsiketer om massor med saker men kan kommunicera och kompromissa på ett smidigt sätt. Bästa investeringen för barnen någonsin!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss