Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Innehåller reklam för NA-KD

Hej fina och god morgon!

Idag är min sista dag med barnen innan barnfri helg och jag funderar på att ha dom hemma idag. Har inte riktigt bestämt mig än. Har rätt mycket att göra men vill så gärna få lite tid med dom också.. Alternativet är väl att hämta dom tidigare.

Barnen är för övrigt gulligast i hela världen just nu. Jag älskar dom så att jag går sönder! Jolie berättar varje kväll innan hon ska sova att alla hennes kompisar på förskolan också sover och går igenom dom en och en ”xxxx sover”, ”xxxx sover”, ”xxx sover”, haha.. Och så måste jag bekräfta alla med för annars säger hon det igen. Så hon babblar om vilka som sover och jag säger ”mmmm” mellan varje namn.

Och Jason då.. Han säger att han ska gifta sig med mig, att han älskar mig mest av allt i hela världen och att han ska ”kasta ut” dom i huset bredvid när han blir stor och även ”kasta ut” alla deras möbler. Och att han ska flytta in där och köpa nya möbler så att vi kan bo nära varandra hela livet, haha.. Älsklingen. Han pratar mycket om det där med att flytta hemifrån och att han absolut inte vill göra det och jag får försöka förklara att det är lääääänge kvar tills han behöver fundera på det. ”Men jag vill bo med dig för alltid mamma”, haha.. Undrar om han kommer att känna så om 10 år med 😉

Igår gjorde jag förresten ett samarbete med NA-KD på instagram! Så för er som inte har det så ger joss20 20% på hemsidan fram tills ikväll. Så passa på! Är kär i mina nya skor, min gosiga jacka och dom svarta tightsen jag har på bilden.

Önskar er en fin dag! Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss