Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett sent god morgon

Hej på er fina!

Hoppas allt är bra med er. Jag har F och kidsen här och jag hade barnen hemma från föris igår. Var världens KAOS här hemma, haha.. Just nu har jag jättemycket jobb och för oss som jobbar med sociala medier så är det vår högsäsong. Såg att någon skrev att det är under dessa månader vi tjänar ”alla våra pengar” och det stämmer rätt bra. November och december är månader där företag verkligen vill marknadsföra sig inför Black Friday och jul. Har dock tackat nej till majoriteten av alla förfrågningar men dom som jag kommer att jobba med inför just Black Friday är Aim’n sportswear, Nelly, Bubbleroom, Desenio och Bangerhead. Vet att många väntar på rabattkoder så då vet ni vilka jag kommer att ha i år iallafall =)

Har fotat och filmat hela dagen igår och det blir samma idag.. Är ju även barnfri i helgen så annars ska jag bara plugga, träna och sova. Och jobba MASSOR. Ska göra ett inlägg där jag berättar lite mer om plugget och vad jag har tänkt mig med det. Har lagt upp en bra plan tillsammans med en studievägledare och känner mig lättad över hur bra det gick att lösa.

Önskar er en fin dag. Vi hörs lite senare. Stor kram.

Dricker min ”personliga” proteinshake just nu och skriver inlägg. Mer om det kommer imorgon här på bloggen! 

Såhär såg det ut precis ÖVERALLT hemma igår.. Fick stå och städa hela kvällen. Det var smulor, banankladd, spel, pussel, play doh, lego, pennor, skräp, leksaker osv precis överallt. Vi hade iallafall en jättefin dag och på kvällen tog vi fram lite gotta och körde memory och lite andra spel på golvet i TVÅ timmar. Barnen älskar verkligen att spela spel!

Tänder alltid ljus såhär eftersom att jag fortfarande inte har lärt mig att elda i braskaminen, hehe.. Har fått en genomgång av min granne typ tre gånger men är livrädd att göra något fel. En gång så försökte jag tända och det slutade med att vi hade svart rök i hela huset.. =)

Min stora lilla kille har tappat sin andra tand idag! ”Mamma ta kort på min hand med tanden i”. Sååå stolt kille! Inatt kommer tandfen. 

Kommentarer

  1. Ester

    Oj, har Jason redan tappat 2 tänder?! Visste inte att det hände så tidigt, jag får börja hålla koll på min fyraåring antar jag… har typ fobi för lösa tänder, så hoppas det dröjer lite längre, haha. Duktig kille du har! Stor kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish