Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mitt personliga proteinpulver

Inlägget är i ett annonssamarbete med Fitnessguru

Jag älskar verkligen Fitnessgurus koncept som dom har just nu! Man får besvara ett quiz med massor av frågor och utifrån det så skräddarsyr Fitnessguru ett proteinpulver som passar just dig. Detta proteinpulver kommer att vara anpassat efter din diet, vegan, laktosintolerant osv. Det tillkommer flavor bombs med proteinpulvret och även dessa är anpassade efter ens egna mål och behov.

Du kommer direkt till quizet HÄR och med min kod GABRIELLA15 får du just nu 15% rabatt på din beställning!

Något jag också tycker är SÅ bra är att du får välja vilken smak du vill i din shake tack vare Fitnessgurus Flavor Bombs. Dom har alltså valt att ta ut smaken ur själva proteinpulvret och så får man välja ut den separat. Detta tycker jag är toppen då man ofta tröttnar på att dricka samma smak dag efter dag efter dag.

Jag föredrar att dricka min shake ur ett glas då jag tycker att det blir lite ”lyxigare”, haha.. Mitt proteinpulver är anpassat efter just mig och mina mål är bland annat att bygga mer muskler! Det var också viktigt för mig med ett proteinpulver som jag kan dricka precis innan läggdags. Som ni förstår så är detta pulver framställt för att passa just min unika fysiologi, mina kostpreferenser och kroppsmål.

Chokladsmaken är helt klart min favvo! Så god att blanda med havremjölk.

Du kommer som sagt till quizet HÄR. Och med min kod GABRIELLA15 får ni just nu 15% rabatt på er beställning.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Fitnessguru

Kommentarer

  1. Kim

    Tråkigt att du inte skrev att de var / är en prenumerationstjänst. Sjukt dåligt och lätt att missa. Sista gången jag gick efter dina ”tips”

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss