Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Min bästa på läpparna:

Förutom Helosans hudsalva för fötterna (ja, det är sant, haha) på läpparna så är det denna som används som mest för att hålla dom lena i vinter. Älskar denna! Smakar och luktar så gott. Har även den i mango i bilen så att jag kan kladda på när jag är i farten. Älskar Body Shop så mycket fortfarande och köper alltid duschtvål, handkräm och läppbalsam där.

Kommentarer

  1. Kajsa

    Om du fick välja antingen badkar eller dusch vad hade du valt då? 😀 vi ska renovera ett badrum och måste bestämma oss för vilket vi vill ha. Jag har alltid velat ha badkar så lutar åt de men kul höra hur andra resonerar med 🥰kram

  2. Sofia

    Jag köpte en ringblommssalva av en som gjorde själv i Umeå. Den salvan är sååå bra! Både på barnens exem, röda rumpor och på mina läppar! (Det gäller att inte ”dubbeldoppa” fingrarna i burken bara! 😂)
    Jag har en tendens att få blåsor på läpparna om jag ätit för mycket salt/surt Men om jag smörjer på ringblommssalvan innan jag går och lägger mig så är de fina på morgonen! STORT TIPS! (helt naturligt också!)

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss