Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Rensat ur igen..

Är det något jag gör ofta så är det att rensa garderoben.. Förstår inte hur jag alltid kan hitta något att plocka bort? Igår körde jag iallafall ALL IN och tog undan aaaaaallt som jag inte har haft på mig under dom senaste månaderna. Är så bra på att spara saker bara för att ”jag kanske tar på mig det sen” men det blir ju aldrig något ”sen”. Det roliga är att det där ”sen” dock brukar komma efter typ tre år när jag ba ”hmmm, hade jag inte en sådan där jeanskjol ändå?” och sen ba ”nej, fan.. jag rensade ju bort den.. det borde jag inte ha gjort ändå!”. Aja.. Nu är det rensat iallafall och allt ligger vikt och prydligt i lådorna =)

Favoritlådan med alla tights =)

Och tro det eller ej så har jag tre fullproppade lådor med kjolar, byxor, jeans, mjukisar, tights (som inte har med träning att göra) och annat.. Men det används ju inte allt för ofta som ni vet, hehe.

Rensade ur barnens garderober när jag ändå var igång med. Jolie har kläder så det räcker och över som ni ser men Jason behöver fylla på. Han har typ mest i 116 och han behöver 122.. Han har typ vuxit så snabbt att jag inte hunnit med alls.

Kommentarer

  1. Louise

    Jag tog tag i våra påslakan och lakan. Har sjukt mycket påslakan men lite lakan så nu ska många påslakan till källaren. Har rensat och gjort av med massor av barnkläder. Och rensat barnens lådor på urväxta kläder. Känns som man aldrig blir klar med tvätt och att rensa.

    Ha en fin måndag.

  2. Madeleine

    Åh! Du kanske skulle kunna starta en bloppis på instagram där du kan sälja ? Jag älskar din klädstil och hade gärna köpt av dig!🙌🏻

      1. Madeleine

        Förstår verkligen , du har mycket annat på ditt schema! Men tur man får lite hauls via instagram ibland så man kan klicka hem lika snygga kläder som dig! 😍

  3. Angelica

    Åh är så nyfiken på vad du gör med dina kläder som du rensat bort, jag skulle också behöva rensa men har så svårt att göra mig av med grejer 😅🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish