Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TACK <3

Från botten av mitt hjärta TACK. Efter mitt inlägg igår så överöste ni mig verkligen med kärlek och jag satt och grät tills det såg ut som att jag hade fått en allergisk reaktion typ. Var helt röd och svullen runt ögonen. Har inte hunnit gå igenom alla era kommenterar eller svarat er alla än men ska göra det under dagen. Men ja.. Tack för att ni finns. En av er skrev att jag aldrig behöver känna mig ensam för att jag har ju alltid er och ärligt talat så är det precis så jag känner. Kan alltid vända mig till er med tankar, känslor eller för att söka tips, råd och erfarenheter. Jag uppskattar verkligen varenda en av er så otroligt mycket och jag är SÅ tacksam över att ni vill följa mig och mitt lilla liv. Återigen, tack. Ni är bäst och ni rörde mig till tårar igår kväll.

Igår tog jag tag i tusen måsten: 

– Dammsugning

– Garderobsrensning

– Jobb

– Plugg

– Vattning av aaaaalla mina växter

– Tvätt

– Tankning

Att tanka är verkligen det jobbigaste och tråkigaste jag vet. Speciellt när det är kallt ute. Drar mig alltid från att tanka tills jag verkligen är på gränsen till att bilen inte kan köra alls.. Förstår egentligen inte varför jag är så? Det är ju faktiskt inte SÅ jobbigt.. Verkligen ett i-landsproblem men vet att många känner igen sig i dessa tankar, hehe.

Och lite mer från helgen: 

Tove var här igår och hjälpte mig med allt mitt jobb. Min bästa! Vet inte vad jag hade gjort utan henne. Vi firade med lite sushilunch när allt var klart.

Har haft myskväll också i helgen. Vi såg Ex on The Beach och hade tjejsnack, jag och en av mina närmsta vänner. Vet att man inte ska träffa folk alls egentligen men jag har tre vänner som hjälper mig till och från med jobbrelaterade saker och då stannar dom oftast efteråt en stund med. Jag åker ju ingen annanstans om dagarna utan håller mig hemma till 100%. Men mitt jobb måste jag ändå få gjort och med vissa saker behöver jag hjälp och då umgås vi ju ändå redan. Precis som andra som måste gå till sitt jobb och träffa sina kollegor varje dag. Och har tänkt likadant när det kommer till barnen. Jag låter dom ändå träffa grannbarnen då och då eftersom att dom ändå ses på förskolan hela dagarna. Jag vet att det finns tusen ”poliser” där ute som kommer att såga mig nu men jag LOVAR er att jag gör mitt bästa för att ta mitt ansvar i dessa tider. Har för övrigt fått en förfrågan som kräver en resa till Stockholm men som är en sådan stor möjlighet för mig jobbmässigt.. Och jag överväger liksom att tacka nej bara för att det inte känns okej att resa någonstans just nu. Kan ju såklart bila hela vägen, sova på hotell och hålla mig på rummet, göra plåtningen som det rör sig om och sedan bila hem direkt efteråt.. Då träffar jag ju ingen förutom teamet som jag ska jobba med den dagen och vi blir väldigt få. Hur hade ni gjort? Hade ni tackat ja eller inte? Ser folk på instagram som är ute och festar i stora sällskap, äter ute hela tiden osv. Jag tycker verkligen inte att det är okej. Så tro mig! Jag försöker göra allt jag kan när det kommer till att ta ansvar och göra rätt i dessa tider.

Har druckit massor med gurkmejalatte-te. Eller vad ska jag kalla det? Haha.. Men ja, det är ju te med gurkmejalatte i så det får heta så =)

Fått upp lite nya posters i min tavelvägg i allrummet.

Och gjort ett SÅ roligt samarbete med ett apotek på nätet gällande helhetshälsa med fokus på lust, njutning och orgasmer. Jag tackade ja till den här förfrågan direkt jag fick den då jag läste att 50% av alla kvinnor fejkar orgasmer regelbundet. Hur sjukt? Har ni gjort det någon gång? Det har jag tyvärr.. Men ja, det är sjukt viktigt att prata mer om!

Har ätit min favoritlunch med =) I min ensamhet med datorn och jobbet som sällis.

Puss och kram! Vi hörs senare idag <3

Kommentarer

  1. S

    Angående resan. Hade jag varit du hade jag läst på ordentligt om restriktionerna, vad dom säger dels angående jobb och dels i allmänhet. Sen fundera på hur viktigt jobbchansen är. Kan du åka ner och hålla dig ganska isolerad och det här är väldigt viktigt så kanske det är rimligt att du åker, jobb är jobb. Om du åker ner till sthlm så får du nog vara beredd på väldigt mycket kritik dock. Det är svåra avvägningar, svårare om man är offentlig som du.

  2. Maria

    Skulle absolut inte åka till Stockholm, oavsett sak. Håll dig där du bor och följ restriktionerna. Om Folk inte slutar göra onödiga saker (när det gäller liv och död) kommer vi aldrig att bli av med det här. Jag är livrädd för min kommande förlossning, har alltid varit rädd men ännu mer nu då min livs värsta mardröm är att föda barn men främst utan min man. Det är klart man klarar det men det får inte hända. Skulle min man inte få vara med på min förlossning hoppas jag av hela mitt hjärta att alla som inte följer restriktionerna också får vara själva under sin förlossning, börja föräldraskapet själva och ja kanske till och med dö själva. Själviska människor kan fan brinna i helvetet just nu när det gäller att tänka men jag blir nog inte sjuk. Du som tänker så är den som bidrar till att folk får föda barn själva, dö ensamma, att det inte finns personal på sjukhus då alla är sjuka. Menar inte att du gör det men snälla tänk efter. Åk inte till Stockholm.

  3. Malin S

    Jag hoppas innerligt att du tänker om och inser hur galet det är att åka till Stockholm nu. Restriktionerna säger ju klart och tydligt att man inte ska resa någonstans. Det gäller ju även om du tar bilen dit.

    Det här har inget med pekpinnar och att man vill agera polis. Det här är livsviktigt. Jag önskar att alla förstod det.

    Jag jobbar I Umeå inom vården. I lördags fick jag bekräftat att jag har covid. Minst 7 av min lilla skara kollegor har insjuknat i covid. Några av dom vi tar hand om har covid. Det här är så läskigt.

    Jag pratade med en smittskyddsläkare igår som nämnde att vi har fått in en otroligt aggressiv variant på jobbet. För det har smittat trots munskydd, skärpta rutiner och att alla varit otroligt noga med basala hygienrutiner.

    Det här är så skrämmande. Man får inte besöka gym, inte ens om det är lite folk när man är där. Eller träffa vänner. Det här kommer aldrig att ta slut om folk fortsätter leva på och bara följa restriktionerna när det passar.

    Jag är rädd för min egen del, för mina kollegors del och för alla vi vårdar. Samt alla andra här i landet.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag förstår till 110%. Men gäller det även jobbrelaterade resor? Har för mig att man får göra resor som är ”nödvändiga” inom arbetet. Men jag kanske har missförstått eller så har det hunnit ändras igen. Förstår helt.. Så himla hemskt och läskigt allt det här.. Kram till dig <3

      1. Gabriella Joss
        Gabriella Joss

        Och måste tillägga att jag som sagt står mer i att INTE åka 🙂 som jag skrev! Det lutar mer åt INTE. Men klart att jag funderar på det då det är en stor möjlighet för mig jobbmässigt. Kram <3

        1. M

          Det mesta utav era jobb borde väl kunnas göras över telefon/Skype? Om det är foto du behöver ta så borde det väl kunnas anlitas en fotograf för uppdraget uppe i Umeå? Tänkte om nu jobbet är viktigt 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish