Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fullt ös medvetslös

Mitt liv känns lite som rubriken säger just nu, haha.. Så mycket att göra hela tiden och jag är så himla trött. Tog dessutom en evighet att lägga barnen igår och jag hade extremt mycket kvar att göra när dom väl somnade. Hade liksom inte ens städat bort efter middagen.. Känns som att dygnets timmar inte riktigt räcker till för mig just nu men jag biter ihop och jobbar på! Vet att det kommer att ge mig mycket i slutändan. Mina mål just nu är årsskiftet (nytt år, ny start) och min utdelning från företaget i januari. Det får mig att orka och då får jag verkligen ”betalt” för mödan med allt jobb, plugg osv som jag har just nu.

Hur mår ni? Jag mår bra men är som sagt sjukt trött. Känner mig som en levande zombie och det var samma sak under gårdagen.

Har iallafall snyggaste jackan från NAKD. Har storlek 34 på min. Älskar den!

Igår då: 

Fick hjälp med massor med jobb av Tove! Har också äntligen tömt bilen med då den var full av lite aaaaallt möjligt.. Fattar inte hur jag lyckas, haha. Men det känns skönt!

Åkte hem och pluggade en stund, jobbade lite till och sen fick jag hämta hem mina älskade små! Som jag hade längtat efter dom!

Barnen fick bada med ”slime” från Lush och vi gjorde köttbullar till middag enligt deras önskemål. Sedan spelade vi bara tv-spel och myste resten av kvällen + läste lite böcker innan det var dags för dom att sova. Jolie somnade inte förrän 20:30 så blev en sen natt för mig. Vet att det för många är ”normal” sovtid för barnen men mina brukar sova redan vid 19 vanligtvis.

Gjorde min nyttiga dricka och äppelklyftor och massor med mandelsmör till kvällsfika och fortsatte med allt jobb i soffan fram tills efter midnatt.

Önskar er en fin dag. Kram <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish