Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

Innehåller reklam för GAAM och Proteinbolaget

– Funderar på att göra ett antikroppstest för corona. Har ju på något sätt en förhoppning kring att jag ska ha haft det utan att märka det och utan några symptom.. Vill veta men samtidigt inte. Har ni gjort ett test? Och ni som har haft bekräftad covid-19, hur har ni mått? Vad har ni haft för symptom? Har flera vänner som har haft det och alla har verkligen reagerat helt olika på det!

– Har ett samarbete med Proteinbolaget och GAAM på instagram igen och måste tipsa om det även här! Får inte mer betalt för att ni handlar via min rabattkod men vill ändå tipsa hela världen om deras dryck som smakar JULMUST. Och jag älskar julmust! Så detta är min nya besatthet just nu. Med koden GABRIELLAJOSS får ni 20% på allt från GAAM och dom har ju allt från vitaminer, proteinpulver, bars osv. Ni kommer till hemsidan HÄR.

– Jag skrev ju om gurkmejalatten rätt nyligen och jag dricker ju den konstant nu. Känns bra att boosta kroppen lite extra i dessa tider! Jag går ju runt och skryter om mitt immunförsvar hela tiden så blir spännande att se om jag lyckas hålla mig från att bli sjuk i vinter, haha. Det återstår att se.. Iallafall! Jag har nu även köpt hem denna nedan som är från samma märke och som jag har fått så mycket tips om. Har även hört att den är god att göra rawfoodbollar på så det ska jag också prova.

– Ni kan ju gissa vem som klarade den senaste tentan? Är så glad över det. Älskar känslan av att bara beta av saker direkt och inte behöva göra om. Sedan är det ju såklart ingen fara alls att göra omtenta men det underlättar ju lite att slippa när man redan har så mycket annat att göra och tänka på. Spikade faktiskt flera av frågorna till och med så känner mig nöjd och stolt. Tänkte berätta för er innan veckans slut vad min plan nu framöver är med plugget. Har tänkt skriva ett inlägg om det sedan jag bestämde det men har inte tagit tag i det.

– Det stormar här typ VARJE kväll nu. Kommer att behöva köpa en ny studsmatta nästa år för trots alla förankringar så går den typ sönder av stormen.. Och jag kan liksom inte montera ner den och har ingenstans att förvara den heller. Kul. Till sommaren så tänkte jag ta tag i min tomt och allt som har med huset att göra utvändigt över huvud taget. Känns som att alla grannar har så fint och ordning medan jag har 6 meter högt gräs och trasiga leksaker överallt, haha.. Aja, alla är typ 10 år äldre än mig och dessutom två stycken. Jag gör mitt bästa.

– Ska fota lite hemmaträning med gummiband till er i veckan! Blir ju mycket sådan nu när man ska hålla sig borta från gymmet. Jag använder oftast tjocka gummiband nu för då bränner det verkligen som bara den i rumpan och benen. Ska visa er sen!

– Gjorde gooodaste grytan när vi hade middagsbesök förra veckan. Hade i lök, vitlök, blomkål, morötter, röd paprika, svarta oliver, massor med grädde och crème fraich, sojabitar (är säkert asgott med kyckling om man äter det), soja, grönsaksbuljong, lite rosmarin, örtsalt, curry, gurkmeja (bara för att det är så nyttigt och jag vill få i barnen det) och svartpeppar. Barnen åt iallafall hur mycket som helst och då vet man att det är mycket väl godkänt =)

– Så tacksam över mina vänner! Att jag alltid har någon att ringa till när jag behöver prata av mig. Speciellt nu i dessa tider.. Jag och Tove pratade typ i telefon hela kvällen igår i omgångar när jag städade mellan allt annat som skulle göras. Min bästa!

– Ikväll ska jag baka chokladbollar på banan med barnen! Tänkte prova med banan istället för socker. Köpte även nya vitaminer till dom igår. Vet att dessa innehåller mycket sirap och socker dock men det är ett lätt sätt att få i dom vitaminer och ”probiotika”. Dom ber dessutom om dessa varje dag då dom smakar godis och då glömmer jag inte heller bort det. Win-win. Vet att alla säger att barn SKA vara sjuka mycket när dom är små och såklart hindrar jag inte barnen från att bli sjuka om dom nu blir det.. Men ja, jag försöker gömma nyttigheter i maten och ger dom vitaminer och mjölksyrebakterier varje dag. Jag tror att det hjälper lite från sjukdomar iallafall. Dom är väldigt, väldigt sällan sjuka.

Kommentarer

  1. Ninna

    Har aldrig hört att man SKA låta barnen vara sjuka när de är små. Blir de sjuka så blir de det, men att det gör mer nytta när de blir större… Kanske att de byggt upp ett immunförsvar och blir mindre sjuka? Min brors dotter var jämt sjuk när hon var bebis, idag 8 år och fortfarande åker hon på virus. Så vet inte hur mycket det stämmer att det skulle vara bra. Jag tänker snarare att virus är farligt, ju yngre man är desto svårare drabbas man (såvida man inte är äldre och har har sjukdomar). Men om man bygger upp ett bra immunförsvar redan som liten med ex bra kost, extra vitaminer och mineraler, motion mm så kanske man lyckas hålla sig friskare genom livet.. Bara probiotika är räddningen och det forskas mycket kring probiotika och dåliga bakterier i magen, forskare har t o m kommit fram till att dåliga bakterier i magen kan orsaka vissa sjukdomar. Ex demed diabetes hade ett ex antal många fler av en sortens bakterier i magen. Så jag tror, att probiotika är bra för oss alla. Genom att då ge barn goda bakterier och vitaminer/mineraler så bygger de kanske upp ett starkt immunförsvar oavsett och kan klara sig bättre i livet från att bli sjuka? Har läst så mycket om det och tycker det är galet intressant och bra. Ger själv mina barn probiotika antingen i tablettform eller så äter de vissa dagar yoghurt som innehåller det. 💕💕💕

  2. Maria

    Vi hade till cirka 99% corona 2 veckor innan midsommar. Har aldrig i mitt liv varit så sjuk, jeller inte min man. All vår smak/lukt försvann och har inte kommit tillbaks än idag. Vi ingår nu i en fokusgrupp där just detta symptom är bland det vanligaste efter covid-19. Vi ska ta antikroppstest då det känns bra att veta, sen får ju tyvärr inte alla antikroppar fastän man haft covid-19. Det svåra för oss är att kunna ta tester då de bara tycks ha tider mitt på dagen och vi båda jobbar heltid på våra jobb.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish