Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej mitt i kaoset

Hej på er vänner <3

Jag pluggar ihjäl mig idag så bloggen får lida lite. Så svårt att fördela tiden rätt tycker jag men jag försöker så gott det går.

Jag slängde precis i mig sen lunch trots noll matlust och höll på att kräkas dom sista tuggorna så fick sluta äta. Mitt problem med träning/mat har alltid varit att få i mig tillräckligt för att faktiskt bygga muskler. Jag förbränner sjukt bra och har jättesvårt att gå upp i vikt. Som minst har jag nog vägt 46 kg till min längd och som mest som jag gör idag (64 kg typ). Har perioder där jag är hungrig konstant och nästan undrar vad tusan som är fel på mig som behöver äta middag tre gånger på en kväll.. Sedan har jag dessa perioder med när jag inte vill äta alls. Är inte ens sugen på choklad. Igår gick jag fram till 14 utan att ens känna hungerkänslor och hade bara ätit lite, lite kvarg till frukost. Jag lever ju lite efter att man ska äta vad man vill när man är sugen men ibland är jag inte sugen alls på något och det blir ju problematiskt. Som tur är så väger mina hungriga perioder över och jag är oftast alltid hungrig och sugen men denna vecka har det varit sämre då jag är lite nere och har mycket tankar som snurrar. Aja, tryckte iallafall massor med mat nyss bara för att jag vet att jag behöver det. Det var det jag ville komma till.

Annars då? Fick veta att mitt samarbete med Apohem igår på insta story blev sjukt uppskattat och att mycket av sexleksakerna som jag tipsade om redan har sålt slut! SÅ roligt. Mer orgasmer till oss kvinnor! Fick också mycket meddelanden från er att jag lyckades prata om det utan att det kändes jobbigt eller genant och det var också kul att höra. Kanske ska bli sexolog istället för fastighetsmäklare och undervisa män i hur man faktiskt blir bra på att tillfredsställa kvinnor när man har sex. För känns som att många inte är allt för bra på det tråkigt nog. Aja, nog om det =)

Bor i min fina fleece från nelly (förra årets dock) idag då jag är så frusen. Och mina mörkblå tights. Så fint till det beiga! Denna fleece är för övrigt den snyggaste jag sett i hela mitt liv. Älskar att den är croppad och med remmar som man kan dra åt + luva. Ett sådant där plagg som man kommer att ha med sig hela livet och älska lika mycket år efter år.

Hämtade ut paket nyss också mitt i allt plugg.. Kanske inte syns men dessa var SÅ stora och jag envisades ändå med att bära dom som dom var och dessutom samtidigt. Så lassade dom på varandra + två små paket på det. Det borde jag inte ha gjort, haha. Tappade allt möjligt åt olika håll (plånbok, mobil, nycklar, bilnyckel, ett mindre paket i en liten påse) och fick hjälp av främlingar som plockade upp sakerna och lassade upp dom på mig igen hela vägen från utlämningsstället och fram till bilen. Var en kvinna och tre män som hann hjälpa mig att ta upp saker som föll.. Pinsamt =)

Puss på er! Ha en fin eftermiddag.

Kommentarer

  1. Hanna Einarsson

    Missade sammarbetet på insta? Har du lust att dela med dig av det här? Hittar det nämligen inte på din insta story!
    Kram Hanna

  2. Ninna

    Hur fint är det inte att de hjälpte dig få upp alla paket😍❤️ underbara människor det finns. Har med tappat sådär och folk har hjälpt. Egentligen är det ju ingen stor grej men man blir ändå så chockad och tacksam när det händer❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish