Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är så.himla.trött. Vet inte vad det är för fel på mig. Gick faktiskt och la mig vid 21 igår och det mina vänner var typ 10 år sedan sist.. Haha, okej kanske inte riktigt men det händer liksom ALDRIG att jag gör det. Om jag går och lägger mig tidigt så är klockan 23. En normal tid att sova för mig är typ 01-02.. Aja, det var skönt iallafall men jag är fortfarande hur trött som helst.

Hade barnen hemma igår för att jag ville få lite extra tid med dom. Känns som att jag inte har umgåtts med dom ”på riktigt” sedan förra helgen. Vi köpte pizza, tog en promenad i regnet, spelade tv-spel, la pussel, spelade memory, tvättade sängkläderna och allt i tvättkorgen och lagade middag tillsammans. Så mysigt. Mina barn är så roliga och vi skrattade så mycket hela dagen! Dom har verkligen blivit två små ”riktiga” människor som går att prata med om vanliga saker. Höll på att skratta ihjäl mig när Jason ba ”mamma, som jag sa igår angående spelet”, haha.. Alltså han är SÅ stor nu och pratar som en vuxen typ. Min lilla älskling. Förstår inte hur han fick plats i min mage och han kommer nog växa om mig helt på några år. Är så lycklig att jag har mina barn iallafall! Blev inte ett enda bråk under hela dagen heller och vi hade det verkligen jättebra. Skönt för mig med en helt ledig dag mitt i veckan med.

Tog typ inga bilder igår heller men vi åt som sagt pizza och typ 12000 satsumas.

Delade också mitt bästa lifehack med liljor och det blev galet uppskattat och delat på insta story (typ 300 delningar på några timmar) så kan lika gärna visa er här med. Vanligtvis klipper man ju av dom och då faller ändå det där orangea överallt och färgar av sig.. Men med dammsugaren så försvinner det snabbt och enkelt. Dom måste dock vara ”mogna” för att släppa taget så man kan inte göra det innan dom börjar smula. Jag har alltid hatat liljor då dom förstört så mycket saker i mitt hem men detta knep är toppen! Visste ni förresten att blomman jag ogillar mest är orkidé? Tycker att dom är så fula, hehe.. Och pioner och rosor är mina favoriter!

Igår fick jag också prata med er lite på storyn och jag blir så himla berörd varje gång för att jag får så fina meddelanden från er. Jag vill ju som ni vet inte hetsa eller pusha någon till att lämna sitt förhållande – inte ens nästan! MEN jag vill belysa och trycka på att man faktiskt kan och ska lämna om man inte mår bra eller är lycklig i sin relation. Att man ska lyssna inåt och följa sitt hjärta. Att man ska våga känna efter även om det är det läskigaste man kan göra. Fick som vanligt den mest frågade frågan av alla i min frågestund om ”när det är dags att lämna” och efter mitt svar fick jag säkert 20 meddelanden från er som hade vågat lämna till slut på grund av alla möjliga anledningar. Jag vill som sagt inte pusha någon att lämna som ni också ser i det jag har skrivit på bilden ovan men det är fint att få höra att jag inspirerat någon till att våga följa sitt hjärta. Jag pratade om detta med min vän för några dagar sedan. Innan sommaren 2019 så sa jag att jag aldrig någonsin skulle lämna min relation oavsett vad men att hon borde lämna sin då hon inte var lycklig längre. Hon frågade vad skillnaden var på mig och henne och varför jag inte tyckte att det gick att avsluta det jag själv levde i. ”Men vi har ju barn så det går inte” sa jag då. Och det var faktiskt så jag själv resonerade väldigt länge med. Men att hålla ihop ”för barnens skull” är faktiskt inte för barnens skull i slutändan och man skadar bara alla så mycket mer när man väljer olycka för att man tror att man ger sina barn lycka på det sättet. Bara en liten påminnelse och tanke.

Aja.. Nog om det! Jag blir barnfri idag så ska ta hand om mig själv lite extra med ett långt bad ikväll, inpackning, ansiktsmask osv. Men nu blir det jobb och plugg i många timmar först. Har förresten inte hunnit gå igenom era kommentarer eller svarat på dom men ska göra det snart =) Tänkte bara säga det så att ni inte tror att dom har försvunnit. Önskar er en fin dag! Stor kram.

Kommentarer

  1. Elin

    Hej! Du, hur går det med din magkatarr? Visst hade du asont ett tag? Ändrade du kost eller fick du ta typ omeprazol eller nåt? 😊 Kramar

  2. Sannie

    Hej fina Gabriella! Du är en klok stark kvinna. Just nu går jag igenom en skillmässa som jag varit tillsamans mer än 10 år. Vi har en 2 åring pojke och en som bakas i min mage so kommer om ca 2 månader. Jag är redo och släppa denna mannen för vi är inte lycklig tillsammans men hur berarbeta man med att vara från sina barn på halv tid? Varje gång jag tänker på att jag ska bara får träffa min son och min snart nyfödda barn på halvtid så rinner bara tårarna. Önskar jag har fått din styrka och är lika stark som du. Kram

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Åh, jag förstår helt.. <3 Det är jobbigt men man klarar av det! Förstår dig verkligen men i slutändan så blir man lyckligare så om man inte är lycklig i relationen. Men jag FÖRSTÅR dig. Det är hemskt. Samtidigt så har jag vänt det till välbehövlig och SÅ lyxig egentid. Barnen har det bra med sin pappa med. DU är lika stark. Lovar <3 kram

    2. Johanna

      Detta är den absolut värsta känslan av alla. Min tröst såhär när barnen är 6 och 3 är att jag är en mycket mer närvarande mamma när jag väl har dem. Man vänjer sig. Man skapar en tillvaro som är bra ändå. Saknaden finns alltid där och ibland är den absolut vidrig speciellt i början, hemsk. Men det BLIR bättre. Jag kan idag säga att jag är en glad, närvarande mamma som värdesätter varje sekund med dem. Nattningarna får ta tid. Det gör inget. De får sova i min säng, med glädje. Jag njuter av dem så mycket. Hade förstås gjort det ändå men jag ser och njuter av dem mer nu när inget/ingen annan ”stör” varken oss eller tar av min energi. Så var det innan för mig. Stor kram till dig

  3. Didi

    åh vad härligt att all reklam är borta igen.

    Kan det vara vitaminbrist som gör att du är trött? Gör en hälsokontroll och kolla vad du saknar. Ta hand om dig

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish