Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

10 snabba om mig

– Jag var supervig förut och kunde gå ner i split och spagat utan problem. Anledningen till detta var att jag dansade jättemycket fram tills att jag var 16 år. Hade inte råd att fortsätta när jag flyttade hemifrån. Idag är det inte riktigt så men jag har faktiskt som mål att kunna göra det igen. Är inte jättelångt ifrån men ändå tillräckligt. Ska börja stretcha mer efter gymmet. Blir sjukt stel av all styrketräning.

– Svenska har alltid varit mitt favoritämne i skolan och jag har alltid haft MVG i det. Matten har jag klarat med nöd och näppe. Klarade mig precis från ett IG när jag tog studenten. Minns att min lärare ringde och berättade att han ändå ger mig G då han bedömt att jag ”är värd” det och jag började gråta av glädje.

– Jag har aldrig haft hål i tänderna. Däremot har jag väldigt trångt i munnen och väldigt liten mun över huvud taget och när mina visdomständer växer så fastnar dom alltid i mina kinder och jag får sår i munnen.. Kul..

– Jag avskyr fortfarande all form av lök. Lägger bara i det i maten för barnens skull. Vet ju hur nyttigt det är. Men alltså nej.. Bara lukten av vitlök får mig att vilja kräkas. Vitlök är verkligen det äckligaste jag vet i världen. Jag får seriösa kväljningar av det.

– Jag är ”öronbarn” och har haft öroninflammation typ varje år som liten. Skulle få ett rör inopererat i örat men det blev aldrig så. Idag har jag inga problem med öronens om tur är.

– Jag hade en period i mitt liv som pågick i typ över ett år där jag åt chips VARJE kväll. Jag älskar verkligen chips och har alltid gjort =) Kan lätt trycka en hel påse själv. Så gött.

– Jag har aldrig haft munsår.

– Jag blir jättearg när jag är hungrig. Alltså verkligen hur sur som helst. Och jag förstår aldrig att det beror på det och blir ännu mer sur om någon säger att jag borde äta något. Samma sekund som jag stoppar något i munnen så blir jag glad igen, haha..

– Jag är diplomerad fransteknolog! Har dock aldrig jobbat med det. Fick mitt diplom 2013 (tror jag det var) och Tove var faktiskt min första modell.

– Jag skulle aldrig kunna tycka att en kille utan skägg är snygg. Vet inte varför men har alltid fått panik när mitt käre ex eller killarna jag har dejtat innan/efter har rakat av sig skägget. Tycker verkligen inte att någon är snygg nyrakad, haha.. Vet inte varför men har typ alltid varit så. Kanske ytligt men vi har väl alla våra ”krav” på vad man vill ha och inte tänker jag. Sen behöver det inte vara tomteskägg liksom men det måste vara minst lite stubb för att få godkänt av mig.

Kommentarer

 1. Sandra

  Jag fullkomligt älskar din klädstil! 😀
  Kan du inte länka till några bra och snygga ribbade kjolar? Letat som en galning känns det som, men inte riktigt hittat det som jag vill ha än. Sen är det svårt att veta storlek och passform också nu när man inte får prova i butik.

  Tusen tack för en härlig, inspirerande och varm blogg! Önskar dig en fin fredag & trevlig helg. Kram 🙂

  1. Gabriella Joss

   Men ååh tack 😀 ska göra ett inlägg om kläder till jul och nyår nu snart så kan väva in det lite med 😀 men nelly, H&M och bubbleroom har många fina sådana!! <3 kram och tack för så otroligt fina ord. Ha en underbar start på veckan <3

 2. Penny

  Alltså din Lumene reklam kan den ge sig 🤣🤣🤣… klickar in på den av misstag hela tiden. Hahaha
  Gillar din blogg så ingen kritik alls mor dig bara extremt jobbig reklam för tillfället 😉😆

 3. Linda

  Åh vad jag känner igen mig i det där med nyrakade killar. Avskyr när min man är det, tycker det är sååå osexigt och på något sätt omanligt! 🙈

  Tack för en härlig och inspirerande blogg. Hade jag bara fått välja att följa en enda blogg hade det utan tvekan varit din! ❤️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss