Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mobilfinger

Haha, jag blev rädd igår när jag märkte att mitt ena lillfinger är helt deformerat av hur jag håller min telefon varje dag. Jag har ju alltid den största iPhone-modellen och har haft det sedan den kom ut. Nu har jag den senaste och största modellen och den är ju faktiskt rätt stor på riktigt.. Jag lutar den alltid mot lillfingret så att botten på telefonen ligger mot sidan av fingret. Förstår ni hur jag menar? Och ja, detta är tydligen resultatet. Om man jämför med fingret på andra handen så är det verkligen stor skillnad, haha..

Ändå sjukt!? Och vet ni vad jag mer har på händerna? Från att jag jobbade inom restaurang som 14-åring… Jag bar ju kokheta tallrikar då jag jobbade en del i disken och då la jag dom (alltså tallrikarna) alltid på sidan av pekfingrarna för att kunna bära ut allt snabbt. Det gjorde minst ont helt enkelt. Där har jag nu STENhård hud och det spelar ingen roll hur mycket jag har smort. Det har verkligen blivit riktiga förhårdnader och jag jobbade där i bara något år. Fortsätter även att lägga varma saker där när jag ska bära något som är kokhett då jag saknar känsel helt där nu typ. Aja..

Hur mår ni? Jag mår bra och har massor att göra idag. Är lite piggare med vilket är tacksamt. Behöver energi nu när det är så mycket på schemat konstant.

Åkte förbi min hudterapeut igår och fick dessa krämer och serum som jag ska prova ett tag nu. Min hy är ju mitt återkommande problem när det kommer till mitt utseende och det jag är minst nöjd med när det kommer till mitt yttre. Men med microneeding och syrabehandlingar + mindre stress så har det blivit rätt så bra nu igen. Har egentligen inte jättestora hudproblem men tillräckligt för att det ska störa mig. Min hy har alltid varit känslig och har fått mycket finnar runt munnen under båda mina graviditeter. Sedan fick jag total kontroll på den under väldigt lång tid och nu i samband med att jag började plugga så fick jag världens utbrott igen på grund av stressen. Och det som stör mig mest är egentligen inte finnar utan dom ärren som jag har fått från att jag har klämt. För jag har verkligen klämt aaaaallt jag har kommit åt i mitt ansikte under alla år, haha.. Har dock slutat nu efter några allvarliga snack med min hudterapeut.. =) Ska inte klaga egentligen då det inte är speciellt mycket och då det nästan inte alls syns när jag har smink men ni förstår nog. Vill dela med mig också så att ni förstår att jag inte är mer än just människa med svagheter och saker som jag tycker är jobbiga. Stort som smått.

Nu ska jag äta frukost och idag testar jag den nya tomtekvargen som faktiskt var rätt god.

Puss och kram på er! /G

Kommentarer

  1. Sarah

    Hjälp😅Tittade efter på mitt egna lillfinger som jag själv håller telefonen med (på samma sätt som du och många andra) och det ser likadant ut, speciellt stor skillnad när man jämför med andra lillfingret. Jag har inte ens en ”stor” och ”tung” telefon..hahah skumt
    Kram!

  2. Maria

    Jag har haft extrem acne sedan 12 års åldern (är idag snart 28). Jag har gått på medicin 3 ggr i mitt liv men acnen har aldrig försvunnit helt. Idag är jag gravid och mi hy är totalt katastrof, har bölder i hela ansiktet, inget hjälper, jag får bara härda ut och hoppas att det lägger sig efter förlossningen. Ett tips till dig som verkligen har milda problem är att kvarg/feta mejeriprodukter/gluten ger lättare acne, många blir hjälpa av det. Just kvarg får jag bölder av direkt (inom ett dygn av någon anledning).

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss