Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Friyay

Hej fina!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag startar dagen med lite träning och en lång dusch och sedan ska jag förbereda inför nästa veckas jobb.

Jag mår bra och är peppad på helgen. Har världens låsning i axeln dock (som vanligt då…) så ska till naprapaten lite senare idag med. Är så less på detta och förstår inte vad jag gör för ”fel” i vardagen som gör att det alltid blir såhär.. Så irriterande.

Igår var det dags för fruktfat =)

Slutresultatet. Såå gott. Åt mest choklad dock.

Igår var det kämpigt. Fick typ slåss med soptunnan för att få ut den till vägen. Det är sådant här jag vill ha en man till, haha.. Nej, men jag grejar det själv men det är drygt att skotta av all snö från bilen (vi har SJUKT mycket snö här i Umeå) och göra sådana här saker med. Blev iallafall så arg på soptunnan hela vägen för att den fastnade i allt så blev en hel del svordomsramsor med. Kom fram till slut iallafall trots att det tog typ tio minuter, haha.. Har inte saknat vintern och det känns så segt att allt i livet kommer ta dubbelt så lång tid nu. Vi hade även kaos i trafiken i Umeå igår… Bussar satt fast överallt och man tog sig inte fram. Mot kvällen var det dock löst. Dom är så rutinerade med snöskottningen här så blir sällan problem. Men ja, det hade kommit extremt mycket snö under natten.

Efter kampen med soptunnan så bytte jag om till torra kläder (blev DYNGSUR av all snö jag fick över mig, landa i soffan, plugga, äta lite sen middag och köra med massagepistolen på min onda axel innan det var dags att sova. Har för övrigt ”healthy glow”-filtret från insta här så är inte sådär glowig i verkligheten =)

Idag ska jag ringa barnhjärtmottagningen angående Jolies magnetröntgen då vi inte fått något svar än på hur det blir och det äter upp mig inifrån typ. Vet att det kan dröja med svar men vill ändå ha någon form av status.

Och dagens kloka ord: 

Önskar er en fin dag. Puss och kram/G

Kommentarer

 1. Hon

  Hoppas att du får bra svar ang. Jolies prover! Förstår att det måste tära hemskt att inte veta!
  Ha en riktigt, riktigt fin helg och hoppas det löser sig med axeln!
  Kram <3

 2. A

  Har du testat minibands eller flexbands övningar för armar och axlar? När jag hade problem med armen/axeln så fick jag övningar med flexbands av sjukgymnasten och efter några veckor blev det bra. Cirkulationen kommer igång också!

 3. Anonym

  Åh vad jag älskar din blogg. Jag är även stolt över dig som vet ditt egna värde och inte tar första bästa kille bara för att du känner dig ensam – det leder oftast inte till något bra alls. Bättre att jobba på sig själv som du nu gör DET kommer att ge dig goda resultat i livet!
  Du har ingenting att tvivla på eller att vara orolig över. Framtiden är oviss men du klarar det med storm eftersom att du har sådan viljestyrka. Allt behöver inte leda till perfektion huvudsaken är att du känner att du gjort ditt bästa i vad du än ger dig in på.

  Tänk på att det finns en tidpunkt för allt som sker här i livet. Känn aldrig att du behöver påskynda någonting!

  Jag önskar dig allt gott i livet och tack för en underhållande blogg!

 4. Nina

  Hej!
  Jag fick lust att rekommendera ett par tights till dig! Träningstights från Aim’n är svåra att slå men de tights som jag provat som är något i närheten av lika sköna är från AYBL. Sök så får du se. Liknar dina gråa tights som du fyndat tidigare.

  Hoppas du får en bra fredag och en fin helg! 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss