Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Inlägget innehåller reklam för Aim’n

Hej mina fina.

Tack för all kärlek och värme på mitt inlägg igår. Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig. Är så känslig och sårbar just nu och det är skönt med all förståelse och omtanke. Tack snälla, snälla ni. Ni är fantastiska. Jag försöker hålla mig positiv och inte gräva ner mig. Det är svårt men det går ändå relativt bra.

Igår vaknade jag med lite lätt huvudvärk och var dessutom superstressad direkt från start… Sprang runt (som jag och Tove brukar kalla oss själva, haha) som en galen iller och städade, fixade, pluggade, jobbade, rensade kylen. Och mot eftermiddagen så slog världens spänningshuvudvärk till. Kunde knappt se, blev illamående och huvudet bara dunkade. Gjorde till och med ont i ögonen. La mig för att sova men lyckades inte alls.. Så fortsatte plugga en stund och efter middagen lyckades jag varva ner och få mig själv att somna en timme. Vaknade med ny energi och tog tag i livet igen. Hatar när jag vaknar med stress i kroppen. Eller ja, förmodligen så är det ju mer en oroskänsla.. Men för mig som är så ”stressig” av mig så blir alla känslor som oro och ångest alltid just STRESS. Samma sak om jag är taggad och exalterad på något.. Då får jag också en stresskänsla i kroppen. Min kropp kan typ inte hålla isär på olika känslor längre och det blir samma typ av reaktion oavsett.

Aja.. Jag storhandlade, tränade, jobbade, pluggade och bokade faktiskt tid för ultraljud på hjärtat för mig via den ”privata” vården under gårdagen. Ni som läste mitt inlägg igår såg ju vad jag skrev om ärftligheten när det kommer till Jolies hjärtfel och jag kan INTE vänta i typ en och en halv månad på svar… Jag har så mycket redan och orkar inte oroa mig över mig själv mitt i allt detta också. Så ja, jag får väl betala några tusenlappar för att få det gjort snabbare. Känns så onödigt egentligen men försöker vara snäll mot mig själv och göra allt för att undvika onödig oro och stress. Kan ju givetvis ha problem med bindväven ändå (även om jag nu inte har ett hjärtfel) men det har jag ju redan (typ överrörlig i lederna) och har alltid haft så att få en sådan diagnos gör mig inte så mycket. Är ingen behandling på det heller utan bara något man ”lever med” så som jag har förstått det. Mycket av symptomen stämmer iallafall in på mig med bland annat dålig syn, extremt rörliga leder osv.. Vi får väl se. Men som sagt, det är mindre viktigt. Och om jag nu har det så hoppas jag att Jolie inte har ärvt det av mig i så fall. Nu skriver jag bara för mycket – inget är ju säkert ännu! Och vi vet ju ingenting. Så ska sluta spekulera och bara vänta och se. Men ja, bjuder gärna in er i mina tankebanor iallafall.

Blir full i skratt av mitt egna nattduksbord.. Tre viktiga saker: godis, satisfyer och laglig pepparspray för att jag är livrädd på natten. Är ju mörkrädd och bor på 150 kvm helt själv. Har också en kniv i lådan, haha.. Min kompis skrev detta och det är ju typ så:

Haha.. Nej, men jag har ju såklart hemlarm (och dessutom extra kameror) MEN är ändå ofta rädd sedan F flyttade ut. Bara en sådan sak kan göra mig otrygg och i sin tur orolig och stressad. Att jag vet att jag är helt ensam här och att ingen kan skydda mig typ. Bra att kunna göra det själv då om det nu mot all förmodan skulle behövas någon gång.

Vaknade från min nap igår av att någon ringer och jag råkade svara.. Dom började skrika att jag är en utseendefixerad mamma och då la jag såklart på direkt. Så less på alla idioter som busringer mig hela tiden.. Kräks. Jag har till och med polisanmält en gång. Skriver oftast inte om det men det händer då och då. Iallafall så ringde dom typ tusen gånger igår och slutade aldrig.. Suck. Fine, jag kan skriva under på att jag bryr mig om mitt utseende men får man inte göra det för att man är mamma eller? Det är inte direkt så att det går ut över mina barn på ett negativt sätt. Är det något jag vet så är det att jag är världens bästa mamma. Jag gör allt för mina barn. Och allt jag kämpar för i livet är för just barnen. För att säkra deras framtid och vara en trygghet för dom. Jag har ju aldrig haft det själv i vuxen ålder och jag vill aldrig att dom ska behöva känna så. Vill alltid kunna ha deras rygg ekonomiskt, känslomässigt och ja, på alla sätt som går.

Och på tal om fina ord och kommentarer. Ni rörde mig till tårar igår. Började gråta så himla, himla mycket av tacksamhet över att jag har er. Är som sagt så känslig nu och att känna att ni är så många som bryr er om mig och om oss och att det verkligen är så genuint gör mig så rörd. Och just det där med att ”ta på sig själv flytväst innan man hjälper barnen” är ju så sant. Och för att jag ska orka så måste ju jag må bra. Annars orkar jag inte och det i sin tur gör ju att barnen inte har en fungerande mamma. Nej, ni är underbara. Jag älskar er så mycket. Verkligen genuina ord direkt från mitt hjärta. Tänk att ni är ”främlingar” men ändå så nära vänner. Det är helt otroligt. Tack för att ni finns. Ska svara på alla era kommentarer senare idag.

Köpte dessa också men fick höra av er att denna handsprit inte hjälper mot virus =) Typiskt. Får köpa mer från ett annat märke.

Har just nu ett samarbete med Aim’n på insta story och koden gäller fram tills måndag! joss10 ger 10% på ALLT, ALLT, ALLT. Och dom har en helt galen rea just nu på enormt många av sina bästsäljare. Ni kan passa på att handla HÄR om ni vill. Ni får som sagt rabatt även på rabatten som redan är.

Har lämnat antikroppstest nu med. Tror nog inte att jag har haft corona men man vet ju aldrig. Hade brutal huvudvärk och enorm trötthet för någon vecka sedan och orkade knappt röra mig.. Och det var längesedan jag var så extremt trött. Brukar inte ha sådan sjuk huvudvärk heller utan mer spänningshuvudvärk i så fall. Och det räknas ju som symptom så hade lika gärna kunnat vara något? Nej, vad vet jag. Vi får väl se. Varför är mitt blod typ svart förresten? Haha.. Jag frågade hon som gjorde provet om jag fick ta en bild och hon ba ”ja, absolut men varför?” och jag ba ”jag har en av Sveriges största bloggar så måste dokumentera det mesta =)

Gårdagens lunch!

Och myskväll med Tove i vanlig ordning. Vet inte vad jag hade gjort utan henne just nu.

Hann som sagt med en storhandling med och köpte massor med ingefärsshots och andra nyttigheter för att boosta lite extra i dessa tider. Förresten! Måste tipsa er om brödet på bilden. Köper ofta det till barnen. Det är mjukt och väldigt barnvänligt men innehåller inte alls mycket socker. Kollar ju alltid socker per 100 gram i bland annat bröd och ligger det under 4 så räknar jag det som godkänt. Detta ligger på 3,6 tror jag. Är inte världens sockerpolis men försöker ändå undvika vardagssockret som finns gömt i extremt mycket livsmedel. Både när det kommer till mig och kidsen. Sedan får dom såklart fika, godis osv rätt ofta med men plockar gärna bort det i maten. Köper exempelvis aldrig sockrad yoghurt utan vanlig grekisk och sötar med lite banan till flingorna. Finns också en yoghurt som heter ”bara bär” (tror jag) som inte innehåller socker eller sötningsmedel. Så den köper jag också en hel del.

Nu ska jag färga håret, duscha länge, göra mig i ordning och ta tag i jobb och plugg. Önskar er en fin dag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Sandra

    Ang salubrin. Just nu har vi de på vårt jobb. Vi har sen i våras haft olika märken men haft de en period nu. Jobbar på corona avd på sjukhuset.

  2. M

    Men snälla, kan du säga VAD jag ska göra för att få ditt självförtroende som mamma? 😭❤️ Inte för att det bara är ditt självförtroende, utan du ÄR ju en helt fantastisk mamma så det är med all rätt! Men jag har aldrig känt den känslan. Känner mig onaturlig i mammarollen, otillräcklig, dålig.

    Har själv växt upp i ett otryggt hem med försummelse, fysisk misshandel etc. och jag förstår att mitt barn inte lever i ett utsatt/fattigt/otryggt hem som jag gjorde. Men ändå känner jag mig som sämst i världen på att vara mamma?!?!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men fina du!! Du måste bara ha tillit till dig själv att du gör det bästa DU kan. Man kan inte göra mer än så och man är inte mer än människa. Känner mig också dålig och otillräcklig ibland. Det ingår helt klart. Du ÄR en fantastisk mamma. Kram <3

  3. Kristofer

    Hej!

    Tänkte bara fråga dig angående busringningarna, kan du inte ordna så att du får hemligt nummer hos din leverantör? Eller det har du kanske redan, annars kan det vara ett tips för att få mindre av dessa då ditt nummer inte längre syns hos nummerupplysningar när någon söker på ditt namn.
    Ditt nummer kommer alltså inte vara privat/dolt när du ringer någon, det är skillnaden! 🙂

    Har hjälpt mig brutalt mycket och får i princip inga samtal från försäljare osv längre heller dessutom. Kan tänka mig att det är till ännu större hjälp för någon som dig som är influencer.

    Mvh
    Kristofer

  4. Ekot

    Vissa virus tål alkohol (70 %) andra inte. Virus som ger covid-19 skadas av det, men inte virus som ger vinterkräksjuka. Tvål/rengöringsmedel och vatten funkar mot båda.

  5. Cecilia

    Blodet är mörkare när det är syrefattisgt. Syrerikt blod är ljusare i färgen.
    Eftersom du tagit ett venöst blodprov så är det mörkare just för att venöst blod är syrefattigare och är påväg tillbaka till hjärtat för att därefter ta en tur förbi lungorna för att få nytt syre som det senare transporterar ut i kroppen igen (arteriellt blod). 🙂

  6. Enannanmamma

    Varför skulle inte den hjälpa mot virus? 70% alkohol som ska vara effektiv mot höljevirus som ex coronavirus? Vad har jag missat?

    1. Madde

      Du har inte missat någonting. Visst är det effektivt mot virus inklusive Corona. Kolla med apoteket istället för att tropp en okunnig kommentar på en blogg.

  7. Linn falk

    Vem fan sitter på nätet och blir så upprörd och avundsjuk på en annan människa att man söker upp personens nummer och ringer upp för att kasta ur sig skit?? Ser framför mig en sunkig 40+ kvinna med gult hemmablekt hår, morgonrock, långa ovårdade naglar, 7 ungar med olika män, näspiercing och en cigg i handen under köksfläkten samtidigt som hon smuttar på hemmagjort rödvin i en kaffekopp 🤢 Sverige borde införa tvångsundervisning i vett och etikett för troll som beter sig illa!! Ta inte åt dig👊

      1. L.K

        Linn falk och Maria. Nu är jag inte ett troll och har inget av det ni skriver men usch så nedlåtande av andra människor. Det ni just skrev är ju inte bättre än just dom som ringde G. Se ner på folk är ett obehagligt sätt. Ja, alla kan inte vara 25 år evigt, inte ni heller. Ni blir kanske 40 år ni också om inget händer innan dess. Jag kan tala om att ofta är nättroll både läkare, akademiker och har säkert betydligt mer pengar och anseende än ni. Döm aldrig någon på hur den ser ut. Tro mig. Tror ni på allvar att man måste ha 7 barn och hemmablekt hår för att vara alkoholist? Ja, ni är säkert inte så gamla. Ni växer nog upp ni med.

        Nej!!! jag tar inte åt mig. Jag har varken hemmablekt här, morgonrock, långa ovårdade naglar, 7 ungar med olika karlar, inte en piercing, varken röker eller dricker och jag skriver absolut inga elaka kommentarer. Tror ni ändrar lite uppfattning när ni mognar till er.

  8. Leoni

    Vill bara säga att du inte bör skriva ut att du har pepparspray (vet att den är laglig men handlar inte om det) och framförallt att/var du har en kniv, just pga alla knäppskallar som finns där ute! Det sista dom behöver veta är VAD du har för att skydda dig, och VAR du har det. Ju mindre folk vet ang vad du hae för säkerhetsåtgärder, desto bättre! Vet att det låter dramatiskt men det är verkligen sånt som du inte bör skriva ut info om. Stor kram <3

  9. Maria

    Låter som migrän. Jag har det och får exakt som du beskriver så ont att jag får synbortfall, mår illa, tappar balans och måste ligga helt mörkt. Man ska vänta 2 veckor efter sjukdom (vara frisk 2 veckor) innan antikroppstest. Vi hade covid-19 innan midsommar, har inte tagit antikroppstest då jag inte ser meningen med det. Vi kan som alla andra bli smittade igen och vi ska följa restriktioner som alla andra så vi har hoppat det. Nu hoppas vi bara att lukt och smaksinne snart kommer tillbaks då det vara spårlöst borta sedan början av juni. Vissa saker som coca cola smakar kemikalier för oss 😛

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish