Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Black Week hos NA-KD

Inlägget innehåller reklam för NA-KD

Måste bara tipsa er även här på bloggen om att koden BLACKWEEK ger er 30% på allt hos NA-KD. All shopping under Black Week på NA-KD kommer att vara klimatneutral detta år och koden gäller mellan 28e november och 1a december.

Denna topp hittar ni HÄR. Den perfekta, vita vardagstoppen enligt mig.

Skorna är så snygga och finns HÄR. NA-KD har så fina sneakers till grymma priser.

Hur snygg är inte denna!? ÄLSKAR den. Finns HÄR.

Och dessa tights i fakeskinn är också väldigt prisvärda, höga i midjan och stretchiga samtidigt som dom sitter åt. Finns HÄR.

Vill och passa på att säga FÖRLÅT för min tystnad. Det är lite mycket nu och hade jag kunnat planera om mitt liv så hade jag inte jobbat alls i ett par dagar. Mår inte jättebra och behöver bara tid för mig själv utan att göra något alls egentligen. Vissa samarbeten är dock avtalade och bestämda sedan flera veckor tillbaka och då kan jag ju såklart inte skippa att lägga upp dom ändå. Så återigen, förlåt att det kommer reklam men inte vanliga inlägg. På måndag är jag tillbaka med tankar, känslor, status just nu och massor med annat.

Just nu är Tove här och vi myser bara i soffan. Hon har sovit här och vi var vakna sent, drack cava och babblade om allt möjligt. Puss på er.

Inlägget innehåller reklam för NA-KD

Kommentarer

  1. Anna

    Vad menar du med att ”All shopping under Black Week på NA-KD kommer att vara klimatneutral detta år” Letat på deras hemsida men dom skriver inte hur dom menar. Fast fashion som nakd är sällan klimatneutralt. Polyester som en av tröjorna är plast, alltså gjort av olja, ett fossilt bränsle.

  2. Malin

    Hejj ! Tycker du har så sjukt bra klädsmak så tänkte höra med dig vad du skulle kunna rekommendera att ha på sig på julafton ? 🙂 är gravid i v.34 nu!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish