Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gooood morning

Hej fina!

Hur mår ni? Jag mår bra och är peppad på dagen. Ska jobba och plugga i vanlig ordning och är uppe med tuppen för att hinna med lite träning innan med.

Vad tyckte ni om att bloggen uppdaterades lite under helgen förresten? Vill ni att jag ska göra det oftare?

Fick frågan när jag ska julpynta och ärligt hörrni.. Jag har typ noll ork för det så har knappt tänkt tanken. SJÄLVKLART kommer jag att ta fram granen och pynta lite ändå för barnens skull men för egen del hade jag gärna skippat det. Känns bara som ett jobbigt extramoment i mitt redan nu överfyllda liv. Lär väl plocka fram allt juligt till helgen eller någon gång nästa vecka. Måste upp på vinden och klättra och är inte supertaggad på det. Har ju haft en man här hemma tidigare som gjort allt sådant men det blir första gången som jag gör det själv… =) Haha, jag låter så negativ i detta inlägg men när jag bloggar så skriver jag bara exakt alla tankar som jag har i huvudet utan några filter.

Ska inhandla lite nya julkulor till granen i veckan (lite tradition att köpa några nya varje år) och så ska jag köpa var sin chokladkalender till kidsen med. Har övervägt att dom ska få en present varje advent med men skippar det i år tror jag. Jag hade så när jag var liten och tyckte att det var mysigt men mina barn blir redan överösta av materiella ting och är bortskämda som tusan med både kärlek och prylar så skänker hellre pengarna som jag hade lagt på adventsklappar till UNICEF eller liknande. Gör så ont att det finns så många barn som inte har något alls när mina egna har så mycket. Och då snackar jag både kärlek och saker. 

I helgen blev det som ni kanske märkte mycket ”haulande”, haha.. Som en av er skrev igår så har jag dock bara jobbat med företag som jag står bakom ”på riktigt” och ställen som jag faktiskt själv köper kläder ifrån vanligtvis. Det känns bra. Då blir ju samarbetena 100% äkta också. Detta set ovan från Bubbleroom är så sjukt fint! Tänker att det är perfekt att mäkla i sedan ihop med ett par tunna, svarta strumpbyxor någon höstdag.

I fredags var jag och kikade på min framtida bil. BMW X6.

Har försökt att boosta kroppen med massor av nyttigheter nu i helgen…

…men också ätit bakispizza, chips och ostbricka med Tove. Vi hade glömt att köpa dricka och sedan kommer Tove på att vi har kvar en hel pepsi sedan tidigare i veckan då vi aldrig öppnade den då. Lyckan över att hitta den i kylen var total, haha.

Mina bästa just nu är annars denna provivan och grekisk yoghurt med valnötter, blåbär och honung. Så gott!

Och alltså hur fin är inte denna bukett!? Får så mycket energi av att ha snittblommor hemma.

Nu ska jag ta tag i dagens träningspass och sen blir det frulle. Puss och kram.

Kommentarer

  1. Sara

    Mina barn har också för mycket av det mesta, så vi har gjort så att istället för adventspaket så hittar vi på saker. Tex pepparkakshus, pynta gran, skriva önskelista och lämna i tomtebrevlådan på torget 🙂 i helgen ska dom få välja två leksaker var som de inte längre leker med som vi kan slå in och lämna till tex hjältarnas hus. En tradition jag gillar, dels att ge barn som har det tufft något fint, och dels att lära barnen att alla barn har det inte lika bra och att dem kan göra skillnad ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish