Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fördomar och påståenden

Är fortfarande inne i mitt ledighetsmode men bad er skriva era fördomar och påståenden om mig på insta story! Så här kommer några av dom och mina svar med sant/falskt.

SANT! Krävs extremt mycket för att jag ska vilja ligga med någon. Tycker däremot inte att det ligger någon prestige i hur få man har legat med. Tycker inte att jag är bättre än någon annan för att jag har varit med få. Gillar man att testa sig fram och byta partners så är ju det underbart det med. Jag tycker verkligen att sex är fritt och att det inte finns rätt och fel så länge inget olagligt kommer in i bilden. Man ska njuta på sitt egna sätt och göra det som känns bra för en själv. Men ja, har man fått ligga med mig så är man väldigt utvald, haha.

1. SANT! Skulle vi bli tillsammans igen så skulle jag nog vilja bli gravid igen ganska snabbt, haha. Annars känner jag mig klar och okej med att inte få fler. För mig är det viktigt att få barn med en bra pappa som tar lika mycket ansvar som jag över barnen och därav tror jag nog inte att jag skulle ta risken att få barn med någon annan då jag tyvärr tycker att många män inte lever upp till ett jämställt föräldraskap. Och det är svårt att lära känna en ny person så pass bra på kort tid att man vet om denne skulle ta sitt ansvar eller inte. Ja, ni förstår. Menar såklart inte att det inte finns bra pappor eller blivande pappor där ute utan mer att jag inte känner att jag måste ha fler barn och inte vill ta risken att behöva dra ett större lass än 50/50.

2. SANT! Dock tycker jag inte att det är sant att jag inte är öppen om det? Försöker inte alls att låta bli att visa det? Har ju bloggat rätt ärligt om det utan att bli för privat.

FALSKT! Har aldrig varit med mer än en i taget.

1. SANT! Är väldigt ofta för snäll för mitt egna bästa och gör saker bara för att ställa upp när jag egentligen inte har ork/tid/lust.

2. FALSKT! Är väldigt medveten och tänker mycket på det också. Speciellt på kvällarna.

1. TACK snälla, snälla du <3 Värmer så otroligt mycket!

2. SANT! Är oftast väldigt tillfreds men vill alltid bli bättre och få bättre också. Men ser det mer som att jag alltid har nya mål och vill utvecklas. Det är det som ger mig livsglöd och inspiration till att leva. Så ser det inte som en nackdel eller något negativt.

1. SANT! Tycker den är fin =)

2. SANT! Älskar att shoppa men har ofta lite ångest över hur bra jag är på att bränna pengar… Försöker tänka mer på vad jag köper för är bra på att shoppa onödiga saker.

1. FALSKT! Varför skulle jag skriva om just skilsmässan för att tjäna pengar? Förstår inte riktigt.. Skriver ju om precis allt annat i mitt liv med precis lika ärligt och öppet. Delar gärna med mig då det 1. är mitt jobb att skriva här inne 2. kan hjälpa andra som går igenom samma sak eller liknande 3. är som terapi för mig att få skriva av mig gällande allt som snurrar i mitt huvud.

2. FALSKT! Vilka fördelar då? Om min kropp hade sett annorlunda ut och jag hade tagit bilder på mig själv – hade du frågat samma sak då? Sedan är det klart att jag tycker om mig själv och min kropp men det tycker jag att alla ska göra. Man ska trivas i sig själv! Försöker dock inte visa upp mig för att få någon form av fördel till något.

1. FALSKT! Gillar både och, haha.

2. Tack!! Blir så otroligt glad <3

1. Haha, såå kul!! Vad roligt! <3

2. SANT! Är inte alls rädd att säga ifrån om saker som gör mig ledsen/arg/obekväm.

1. SANT! Bara med rätt person dock. Måste känna mig trygg och kär!

2. SANT! Blir ofta defensiv och sur när jag får kritik men brukar fundera lite innan jag besvarar den och ibland kan jag lära mig något och ibland håller jag inte alls med. Tänker alltid efter en stund innan jag bemöter kritik och som du skriver så går den där defensiva känslan över rätt så fort.

1. SANT! I dom flesta fallen så stämmer detta. Men kan tänka efter innan jag gör också när det handlar om något viktigt.

2. Sant/Falskt. Är absolut sant att jag är utseendefixerad men det är ju inte det enda jag är? Bryr mig om så otroligt mycket mer än mitt utseende men tycker att det är viktigt och det får mig att må bra. Tycker om att lägga ner tid på mig själv och hur jag ser ut. Däremot så skulle jag nog säga falskt på att jag försöker framstå som att jag inte bryr mig? Är rätt öppen med att jag bryr mig enligt mig själv. Sedan är det som sagt långt ifrån det enda jag tycker är viktigt i livet. Finns så otroligt mycket viktigare saker. Men allt som har med utseende att göra (smink, skönhetsprodukter, hud, hår, naglar osv) tycker jag är kul.

Orkar inte klistra in alla bilder så skriver resten av era fördomar och påståenden i text. Hoppas det är okej! =)

”Du har jättebra självförtroende”

SANT! Stämmer jättebra! Däremot så har jag extremt dålig självkänsla. Med andra ord: Jag vet att jag klarar allt jag vill göra i livet men tycker sällan att jag själv är tillräckligt bra.

”Tycker att du själv är väldigt snygg”

Sant/Falskt. Tycker ju att jag är snygg men det måste man väl få tycka? Sedan har jag sjukt dåliga dagar med där jag tycker att jag är fulast i världen och mår dåligt med mig själv. Men jag tycker i grunden att jag är snygg. Självkärlek är viktigt och jag jobbar på att den ska finnas inifrån och ut hela tiden. Saknar ju som sagt en hel del i min egna självkänsla men mitt utseende trivs jag ändå väldigt bra med.

”Du har legat med William Stridh?”

FALSKT! Vi har pratat men inte mer än så!

”Försöker framstå som en bättre mamma än vad du är”

FALSKT! Tycker att jag är ärlig om mina brister i föräldraskapet. Har sämst tålamod, brister ofta, bryter ihop flera gånger om dagen ibland.. Har bloggat väldigt ärligt om min mammaroll och vissa perioder har jag varit en bättre mamma än andra. Och ibland är barnen mer krävande medan dom ibland är superenkla att ta hand om. Det går upp och ner! Och det är jag väldigt ärlig med tycker jag. Jag är inte perfekt men jag är världens bästa mamma till mina barn och ger dom allt dom behöver och allt jag kan.

”Väl medveten om att du kan få vilken kille du vill”

Sant/Falskt. Går inte runt och tror att jag kan få vem jag vill och är ödmjuk i det. Har ju inte direkt raggat så mycket i mitt liv heller, haha.

”Att du aldrig skulle kunna tänka dig att jobba inom vården”

SANT! Har mycket sjukhusskräck, tycker att blod är obehagligt, är väldigt lättstressad, feg och rädd för allt som har med sjukdom och liknande att göra.. Beundrar dock alla som arbetar inom vården ENORMT mycket. Verkligen från mitt hjärta! Är så ofta fascinerad över vilka superhjältar vi får möta ex. när vi går på Jolies kontroller och liknande på sjukhuset. Wow, vilket viktigt, viktigt och häftigt jobb ni som arbetar inom vården gör. Ni är helt fantastiska och jag ser upp till er alla!

”Du får ångest av att inte träna”

SANT! Dock bara för att jag behöver träningen för att hålla mig lugn. När jag inte tränar så är jag mycket mer stressad och uppe i varv = för mycket tankar = ångest. Efter ett träningspass blir jag lugn och mer klar i huvudet.

”Att du har svårt att släppa in nya människor”

SANT! Har jättesvårt med tillit och lojalitet. Skulle nog i dagens läge inte kunna bli nära vän med en ny person exempelvis. Det hade tagit för mycket kraft och energi. Har mycket bekanta (som jag tycker om jättemycket!) men få personer som står mig riktigt nära. Och dom som står mig så pass nära har verkligen förtjänat min tillit och visat mig en eller flera gånger hur mycket jag kan lita på dom. Dom få personer som jag väljer att släppa in släpper jag dock in extremt nära. Då får man veta allt om mig och jag bjuder nog in till alla mina djupaste tankar och känslor.

”Väldigt bra inkomst och bryr dig mycket om pengar”

Sant/Falskt. Allt är ju relativt men jag tycker att jag tjänar bra. Bryr mig om att tjäna pengar själv då jag tycker att det är viktigt i mitt egna liv. Hade dock aldrig kunnat dejta/umgås med någon bara för att dom tjänar mycket pengar. Så på det viset bryr jag mig inte ett skit! Värderar inte människor och relationer utifrån pengar för fem öre. Men för egen del är det viktigt då det är en trygghet för mig och då det driver mig och ger mig motivation.

”Du måste alltid ha rätt”

SANT! Haha, jag har jättesvårt för att ha fel.. Men jag jobbar på det.

”Du försöker visa utåt att ditt liv är perfekt när du egentligen mår väldigt dåligt”

Haha.. Alltså om man bara kollar på mina bilder på typ instagram så förstår jag att det kan kännas så. Sitter inte och skriver min livshistoria där direkt.. Men ni som läser min blogg hoppas jag har en helt annan uppfattning! Mår jag skit så får ni veta det. Och mår jag bäst så får ni veta det också. Jag försöker inte måla upp någon falsk bild av hur mitt liv är. Ibland är jag på topp och ibland är jag helt förstörd och ynklig. Och mitt liv är långt ifrån perfekt även om jag i det stora hela älskar mitt liv och att leva.

Åh, vad jag saknar att skriva men tycker samtidigt att det är skönt att bara koppla bort allt och vara i nuet med barnen. Kommer nog att kika in lite imorgon ändå dock. Saknar er för mycket för att låta bli, haha. Puss, kram och godnatt! <3 

Kommentarer

  1. Mia

    Jag har ofta svårt att säga ifrån när någon tex kan vara taskig. Hur gör du och visst kan man väll bli bättre på det? Älskar din blogg. Stor kram och ha en mysig nyårsvecka 😊😇

  2. Anonym

    Hej! Jag har en partner sen några år tillbaka men är väldigt nyfiken på en annan kille på mitt gym. Han på gymmet är mitt ideal(ytligt kanske)..älskar dock min partner men vet inte vad den här nyfikenheten kommer ifrån. Vad ska jag göra? Några tips?😅

  3. Hon

    Tycker det är sjukt bra att du ”pausar lite” och fokuserar på dig och barnen. Det behöver ni alla tre 😉
    Dock måste jag ju verkligen erkänna att det hugger lite i hjärtat varje gång man går in på bloglovin och det inte ligger något nytt inlägg där. Haha.
    Din blogg kind of makes my day! 😉 Du är en inspiration och du känns så väldigt äkta. Det är ”varmt och skönt” att komma in hit 🙂
    Tror jag läste någonstans att du skulle på date häromdagen?! I så fall hoppas jag att det gick bra! Haha.

    Njut av paus och barn och allt det där andra bra du har runt i kring.
    Kram! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish