Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina!

Hoppas att ni mår bra. Jag mår toppen och har haft så mysiga dagar. Tänkte fortsätta vara lite ledig till strax efter nyår och detta är faktiskt första gången på typ.. år (?) som jag bara lägger allt på hyllan för någon vecka och bara är. Det känns så jäkla bra. Hoppas att det är okej med er med! Uppdaterar lite smått här inne ändå när jag har tid och ork. Uppdateringen med flera inlägg om dagen är såklart tillbaka nästa år! Haha, känns så konstigt att skriva det men det är ju faktiskt 2021 om ett par dagar. Hur sjukt!?

Barnen sitter just nu och ser film och jag ska strax natta dom. Tänkte passa på att kika in här lite snabbt nu när dom är upptagna med annat.

Hade myskväll med min fina Jeanette i söndags. Blev bjuden på så mycket gotta och bubbel. Blev lite för många glas om jag ska vara ärlig då jag faktiskt blir lite full på typ ETT glas!? Dricker ju så sällan alkohol så måste nog vara därför. Fick sedan så mysigt sovsällskap när jag åkte hem vid midnatt.

Igår mådde jag inte jättebra. Var så galet bakis… Tove ryckte in och köpte med sig middag. Måste verkligen tipsa er om dessa köttbullar! Verkligen sjukt goda och barnen älskade dom också.

Och idag har vi mest hängt i soffan. Har bott i mjukisbrallor, kliat Jason på ryggen tills han somnade till en stund, ritat med Jolie, tränat på att skriva bokstäver med båda kidsen och läst böcker. Ser nu att jag måste plocka gula blad på min stora gullranka när jag ser bilden här ovan. Märks verkligen på mina växter att dom inte får solljus längre. Dom växer inte alls lika fort och blir en hel del trötta blad tyvärr. Aja! Annars har vi inte gjort mycket nu idag. Mest tagit det lugnt och barnen har lekt ute i några timmar med grannbarnen med. Och under tiden så passade jag på att..

…SKOTTA! Yes, morsan kan också. Nej, jag skojar! Jag kan typ inte skotta. Fråga inte hur man ens inte kan kunna det för det känns som att det borde vara väldigt enkelt. Men ja.. Får alltid skämmas framför grannarna som har läget under kontroll och skottar sina uppfarter till perfektion. Men det är helt klart förbättring från min sida om man jämför med förra året när jag bara körde bilen fram och tillbaka tills snön blev lite tillplattad.

Har haft så lyckliga barn idag! Dom älskar snön! Och tacksamheten i att grannbarnen finns så nära är enorm. Både för mig och för dom.

Hann fixa årets sista bokföring också. Nu är allt inskickat och klart. Känns så himla skönt.

Jasons nya ”snö-sparkcykel” (som han kallar den själv) är uppackad och redo för all snö också. Så kul!

Och så tog jag mig faktiskt till gymmet idag med. Frågade F om han kunde ta barnen en timme och det kunde han. Körde igenom hela kroppen lite snabbt men la mest fokus på ben/rumpa. Var heeeelt död efteråt! Har inte tränat på några dagar så hade hur mycket kraft som helst. Brukar aldrig bli svettig nästan men nu var jag typ det i hela håret till och med, haha. Då har jag kört riktigt, riktigt hårt!

Och på tal om träning och tights så beställde jag mer från lightinthebox.com, hehe. Kunde inte låta bli och alla dessa fyra par satt som en smäck.

Nu ska jag natta barnen och skrolla igenom instagram, kolla hemnet (gör ju alltid det, så kul att se hur folk bor och speciellt för mig som pluggar mäklare), städa huset och sedan ta ett långt bad.

Kram på er! Hörs snart igen/G

Kommentarer

  1. Hille

    Åh så mysigt!! Vad har barnen för vinterskor? Är lite förvirrad kring vad jag ska köpa till min 2åring inför förskolestart nu i veckan.

  2. Frida

    Hej!

    Kom och tänkta på dig när jag satt och funderade på vinterkläder och snö.
    Ska förmodligen till snö och lite kyla i slutet på januari och har då en 9 månaders bebis.
    En overall mot kyla och väta är självklart men vad fasiken ska hon ha på fötterna?
    Skor? Känns onödigt köpa då hon inte går och här nere i söder lär knappast varma vinterskor behövas.
    Finns de tossor som är vattentäta? Har du Nåt tips? Vill juh kunna ha henne i snön/ pulka.
    Tack på förhand!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag hade typ tossor/skor i ull på mina barn och så hade jag overall på dom som man kunde dra över fötterna! Så på själva overallen fanns det liksom en del som man vek över foten. Kram kram! <3

  3. Kajsa

    Provade hemsidan, men kom bara till någon konstig så jag testade .com istället, och jag antar att jag kom rätt då. =) Har själv aldrig handlat från denna sidan, men hur är leveransen och skicket på plaggen? Är det värt att handla ifrån?
    Kram. <3

  4. Majsan

    Hatar skotta snö!
    Sååå skönt nu när vi flyttat från hus till lght. Så man slipper skottning.
    Skaffa snöslunga?
    Enkelt o smidigt o inte alla lika tungt som snöskottning

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish