Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår hur bra som helst och är peppad på dagen.

Kidsen sov hos mig inatt så nu ska jag lämna av dom hos F och sedan blir det jobb, plugg, jobb och jobb. Ikväll ska Tove hjälpa mig med ett jobb också, haha. Och förutom det har jag massor med tvätt och annat att fixa hemma med som jag inte hann med igår. Jag ser seriöst aldrig botten av tvättkorgen! Gör ni det?

Annars är jag bara fortsatt glad och pirrig. Vill bara stanna i den här känslan för alltid för det är så underbart att må genuint bra inifrån och ut. Så precis som jag skrev igår så fortsätter jag bara att njuta av det jag är i här och nu. För ja, det är bara så.himla.bra. Har varit så orolig nu i slutet av året med mycket halsbränna, magkatarr och ångestkänslor men allt känns bara som bortblåst idag. Vet att livet går i perioder och ibland mår man bättre och ibland sämre. Och just nu får jag verkligen må sådär överdrivet bra vilket jag är sjukt tacksam för.

Önskar er en fin dag! Stor kram!/G

Två bilder från helgen. Ett favoritmellis hos oss just nu är förresten keso med sylt. Lite nötter med om det finns. Barnen älskar det!

Kommentarer

  1. Julia

    Ååh den där förbaskade tvättkorgen 😭😂🤯 slet som ett djur innan jul för att få bukt på tvättstugan, ett tag såg jag inte ens golvet. 3 dagar innan jul var jag färdig och kände mig så jäkla bra i kroppen, sände till och med dig en tanke (du med hus, två barn, jobb och plugg). 2 dagar innan jul upptäckte jag att vår katt fått loppor 🤮🙀 var bara att slita av alla sängkläder, sofföverdrag, kuddar, kläder, mattor rubb och stubb och börja igen 🥳

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish