Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Och hej fina ni!

Har barnen hemma så därav kan jag inte riktigt uppdatera så bra som jag vill. Ni som har barn vet nog hur det är, haha.. Har man dom hemma på heltid utan förskola så får man i princip inget gjort förutom att laga mat, plocka bort efter den, ta fram fika, ta bort fika, hjälpa på och av med kläder, läsa böcker, jaga någon som springer runt med ens hårspray i handen, torka rumpor och ta fram fika igen. Och fokuset ligger på att alla ska överleva, haha. Nu är vi inne på tredje dagens jullov och jag tror att både jag och barnen längtar efter föris nu =)

Ikväll ska jag till tandläkaren och imorgon ska jag ta ett till hål i örat. Ska visa er sen! Blir på ett lite annorlunda ställe som jag tycker är så himla fint. Annars är det bara att ta hand om barnen och jobba lite som står på schemat.

Önskar er en underbar dag. Kram/G

Mina älskade, fina, bästa hjärtan <3

Kommentarer

  1. Fembarnsmamma

    Jag förstår precis. Mina tre små har varit hemma i 11 veckor nu (så kallade ”15 timmars”-barn uppmanas att vara hemma från förskolan). De senaste tre har även familjens två skolbarn varit hemma. Det är som att driva ett läger! 🙊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish