Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Tre nya skönhetsfavoriter

Måste visa er tre nya produkter här hemma! Eller ja, hårsprayen har jag ju använt förr men nu är den tillbaka i mitt liv. Dom andra två produkterna är nya för mig.

Serumet från Filorga är ganska dyrt men jag har hört så gott om det så ska bli kul att se vad det kan göra för min hy på lång sikt. Såhär står det om det:

”Intensivt återfuktande och volymgivande koncentrat i form av ett serum som innehåller 4 hyaluronsyror som omedelbart återfuktar, jämnar ut och fyller ut.
• Anti-age-verkan – 2 boosters med plantbaserad hyaluronsyra för att återställa hudens naturliga reserver.
• Booster-effekt med lyster – renoverar huden för att den ska återfå sin fräschör och transparens.
Serumet har en unik gelliknande textur med hyaluronsyra – Silkeslen kladdfri finish. Resultat: Huden blir intensivt återfuktad och får ökad volym. Uttorkningsrynkorna minskar synbart. Huden får ny fräschör och lyster.”

Och hårsprayen är ju som ni ser från Maria Nila och den doftar sååå gott! Jag kör ju vax i mitt hår när jag har lockat det men tänkte komplettera lite med spray nu. Och denna är väldigt mjuk och gör inte håret hårt alls vilket jag tycket att många andra hårsprayer gör.

Sist men inte minst så är detoxschampot från Kevin Murphy verkligen en nyfunnen favorit! Tvättade nyss håret med det och alltså WOW. Såhär står det om det:

”Kevin Murphy Maxi Wash är en djuprengörande schampo som avlägsnar gamla produktrester från håret. Schampot är bakteriehämmande och rengör håret ordentligt utan att torka ut det. Lime, eukalyptus och mynta bidrar till att stimulera och återställa hår och hårbotten. Ingredienserna i schampot gör även att håret rengörs skonsamt. Passar även färgat hår.”

Så tips, tips, tips! Vågar inte uttala mig om serumet än men hårprodukterna är underbara båda två.

Kram och vi hörs mer imorgon! =) 

Kommentarer

  1. Tvåbarnsmamman

    Blev nyfiken på serumet du skrev om! Visst har du haft hårförlängning? Hur tycker du det funkar och krävs det jättemycket skötsel för att håret ska hålla sig fint? Täta frisörbesök?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja, det har jag haft. Jag gick var sjätte vecka och satte om håret. Sedan skötte jag det inte på något speciellt sätt faktiskt förutom att jag torkade håret varje gång jag hade duschat med hårtork. Det gör jag dock nu med, kram <3

  2. Amanda

    Hej fina GABBI!!❤️ Kan du snäääälla dela med dig av dina bästa tips kring husköp, kring hur man bestämmer olika saker såsom hur köket ser ut till golv osv?! Plus vad du skulle göra om ifall du byggde nytt och vad du ångrar osv med alla val? Ääälskar din stil och vill få alla tips jag kan! <3 tror många andra även skulle uppskatta ett sånt inlägg! Puss & kram!

  3. Veronika

    Kan du please vise din tatovering på armen? Vurderer å ta en på samme sted som deg og trenger inspo, din ser så fin/snygg ut <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish