Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hål nummer sju

Haha, alltså min blogg går ju typ ut på att jag tar massor med hål i öronen nu =) Var iallafall hos min vän Amanda på hennes salong och vågade ta hål där jag faktiskt tänkte ta i fredags. Hennes kollega Sofia har ju börjat pierca och det är så roligt med ett bra ställe i Umeå som gör det.. Har inte hittat något tidigare! Gjorde iallafall inte ont över huvud taget och tycker att dom andra som sitter högre upp var mycket värre. Det blev SÅ fint. Har dock inte hunnit ta någon bild på det men ni ska få se senare idag eller imorgon. Hålet sitter typ mitt i örat och jag är så nöjd och helt beroende. Vill typ pierca mig på alla möjliga ”konstiga” ställen på örat nu, hehe. Tycker att det är så jäkla snyggt!

Kommentarer

  1. Sema

    Jätte fint, man blir verkligen beroende 😉 har totalt 15 piercing på öronen och nr 16 ska bli en rook:).
    Förstår vad du menar med att det är den ” nya varianten av pistol ” men som dem andra skrev så är det fortfarande inte samma sak då det verkligen är stor skillnad.
    Bara läkningssmycket du har på dig är fel.
    Finns stavar som är platta där bak med click in smycken.
    Menar absolut inget illa, testa gå till en piercing studio så kommer du se skillnaden..

  2. Evelina

    Det är verkligen jättefint med massa piercingar i öronen men snälla, snälla förespråka inte en person som använder pistol! Ingen seriös piercare skulle någonsin använda det pga riskerna det innebär.

  3. Lydia

    Så fint! Jag vill också! Jag är jättenyfiken på hur ”läkningsprocessen” funkar för dig? Har du ont efteråt och är det svårt att sova på den sidan? Kram

  4. Sarah

    Åh, är det en conch? Isåfall kommer du bli supernöjd, älskar min! För din egen skull bara, försök gå till en professionell piercare då dessa använder kanyl och inte håltagningspistol (vilket det ser ut som på bilden, om inte så är det my bad). Finns massor av info online från professionella studios om varför pistolerna är så fruktansvärt dåliga och hur de förstör vävnaden. Var rädd om dig! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish