Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Insnöade

Vi är totalt insnöade här hemma.. Jag skottade för 30 minuter sedan och det behövs redan igen. Är helt sjuka kastvindar blandat med snöstorm. Aja, får gå ut och skotta snart igen då =) Snöar det mycket hos er? Var bor ni?

Kommentarer

 1. Mia

  Ca en kvart från stockholm city. Bor jag. Vi har fått snö men lagom. Strålande sol i dag. Härligt. Var jag där skulle jag hjälpa dej skotta. Kram.

 2. Louise

  Inte en snöflinga så långt ögat kan nå just nu. Men de har lovat snö imorgon och någon dag framåt. Jag är glad bara jag slipper snön. Föredrar kallt men soligt. Bor i Malmö.

  Ha en fin dag och grattis till din dotter🎉

 3. W

  Bor typ längst ner i Skåne och har ingen snö ;((( vi hade lite snö (typ 1mm) och då blev alla helt till sig för att här nästan aldrig är snö hahaha. Om det snöar typ 5cm här så blir bussar och tåg inställda, tänk hur det skulle bli om det kom lika mycket snö som hos er :p Önskar att vi fick lite mer snö så man fick lite ljuuuuus!

 4. Angelika

  Det snöade hela dagen igår hos oss, vi bor i Avesta i södra Dalarna. Vi har väl iaf fått mellan 2-3 decimeter 😊 dottern är överlycklig 😊

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss