Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kanske dags med en bild på mig..

Glider runt i tights och denna fina topp idag! Älskar snörningen på den. Har smort mig med lite brun utan sol och lockat håret så att jag får känna mig lite piggare i detta mörka väder. Jag mår helt okej men har varit konstigt yr hela dagen.. Fattar inte varför. Och igår hade jag huvudvärk hela eftermiddagen!? Nej, huva.. Tror mest att jag är trött faktiskt men det är ändå jobbigt när man känner att man inte mår helt hundra.

Visst blev min nya piercing fin förresten!? Är så nöjd och vill ta lika långt in på örat fast lite högre upp på andra sidan med. Men det får vänta lite för vill gärna se hur detta läker först. Nu ska jag ut och skotta igen.. Är totalt insnöad för tredje gången idag. Ni som bor i Umeå förstår nog precis vad jag menar. Det är KAOS. Vet inte ens om jag vågar mig ut med bilen idag.. Herregud, vilket väder.

Kram på er och hoppas att allt är bra med er <3

Kommentarer

  1. vilma

    Du är så otroligt vacker!! Har du gjort fillers eller botox i ansiktet? Du ser annorlunda ut? Mer bilder på dig vackra kvinna <3

  2. Sofie

    Föreslår ett covidtest om besvären inte försvinner inom 24h, både huvudvärk och yrsel kan vara symtom. Bäst att kunna utesluta det åtminstone!

  3. Maria J🌸

    Jag besöker hans blogg på dagar när jag mår dåligt, du motiverar mig alltid😍 Du är så inspirerande och min enda idol💕 Hur lyckas du alltid vara så vacker och snygg ! har du smink varje dag? vilka produkter brukar du använda i din smink ?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss