Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Dagens:

Bästa med veckan: Oj, att Tove kommer hit ikväll tror jag! Behöver henne så mycket nu och trots att vi pratar i telefon fyra gånger om dagen (minst, haha) så är det inte samma sak som när vi ses på riktigt. Och på lördag ska vi ha ett minikalas för vår lilla tjej så det blir också veckans bästa.

Detta tänker jag mycket på: Har så sjukt mycket tankar som vanligt, haha.. Min hjärna går på högvarv och jag försöker lugna den och tänka att ”aaaaallt blir bra”. Jag vill ha så mycket svar på hur saker ska bli och kommer att vara och jag vet att det är mycket av det jag vill veta som jag inte kan besvara själv. Jag måste helt enkelt bara vänta och se. Och tålamod är inte något som det finns mycket av i mig.

Dagens mysigaste: Att jag drack chai latte nyss! Det kan kanske vara bland dom godaste varma dryckerna som finns. Älskar det. Minns när jag bodde i Göteborg och köpte en varje dag efter jobbet när jag var på väg hem.

Dela en extremt privat grej: Jag måste få orgasm om jag ska kunna somna, haha.. Är för uppe i varv annars och kan inte slappna av på något annat sätt. Ligger bara och vrider mig i sängen och tänker på 7392020 olika saker. Tänkte inte skriva detta först (då det ändå är väldigt privat va?) men mer orgasmer till folket! Så viktigt att prata mer om oss kvinnor och vår njutning. Efter mitt samarbete med Apohem där jag fick veta att majoriteten av oss kvinnor fejkar sina orgasmer så kan jag bara rekommendera alla att gå och köpa en satisfyer. Lika viktig investering som en bra nattkräm, haha. Och jag förstår seriöst varför så många fejkar med sin partner för killar vet ju knappt vart klitoris sitter ;p Mer utbildning om kvinnokroppen till alla killar med!

Detta saknar jag: Typ ingenting. Eller jo, saknar en person i mitt liv hela tiden och jag gissar på att denna person läser detta också, haha. Men kan ju inte göra så mycket åt den saknaden heller mer än att acceptera den typ.

Dagens kläder: Ett par nya, skitsnygga tights från Aim’n! Älskar dom! Dom är svarta och enkla men ändå med det lilla extra.

Dagens frisyr: Slarviga lockar och utsläppt.

Dagens mående: Mår väldigt bra faktiskt.

Dagens borde: SKOTTA! Och betala fakturor, hämta paket, dammsuga + skura. Känns segt.

Dagens smink: CC-cream från Lumene, concealer, solpuder, lite svart kajal längs fransraden, lösögonfransar och läppstift. Samma som alltid.

Dagens materiella vill ha: Vill typ inte ha något just nu. Ett par nya sneakers kanske. Har kollat på ett par från Adidas som jag är kär i men känns så onödigt då dom är så snarlika alla andra jag har.

Dagens fundering: Jag borde göra matlådor? Istället för att köpa lunch ute varje dag.. Hur gör ni med maten i vardagen? Känns så ovärt att köpa ute då jag ändå är hemma på dagarna + att jag ändå gillar hemlagat mer. Men är oftast för lat för att göra något till bara mig själv.

Dagens beroende: Maltesers. Har tryckt en hel påse redan och klockan är inte särskilt mycket ännu, haha.

Dagens längtan: Finns så mycket som jag längtar efter. Längtar efter att få vara sådär pirrigt superkär, resa massor, ha sommar ute, bygga garage till huset, bygga nytt hus i framtiden.. Finns så mycket jag vill göra i livet. Längtar också efter att få min bil tvättad. Den är typ svart nu mot den vita snön så jag inväntar tid hos biltvätten nu.

Vet ni vad som har hänt förresten!? Min tvättmaskin är sönder IGEN. Alltså hur är det ens möjligt? Vad gör jag för fel? Står E18 på den hela tiden och jag har googlat, testat tömma filtret osv.. Detta har ju hänt flera gånger tidigare.

Min känsla just nu… Dags att lägga ut flera tusenlappar på en tekniker igen då. Minns ni när man diskmaskin gick sönder? Fick betala säkert 4000:- (om inte mer) i kostnader för teknikerbesök och i slutändan ändå köpa en helt ny. Haha.. Lajf.

Kolla mina nya tights! Visst är dom fina!? Och så himla mjuka och sköna. Har den matchande toppen till också.

Dagens nyttiga lunch =)

Är mer insnöad än någonsin.

Denna växt dog helt och när jag klippte ner den så började den växa igen. Och nu har den blivit såhär stor på någon vecka. Kolla barnens överfulla play-doh-lådor i bakgrunden, haha.

Och något annat som är överfullt är denna bokhylla. Måste rensa i den snart.

Kommentarer

  1. Disa

    Borde gå att få diskmaskinen lagad på din reklamationsrätt =) Det har du i 3 år men många butiker informerar bara om garantin. Så det kan vara värt att kolla upp! 🙂 Villaförsäkringen borde annars kunna hjälpa till att täcka det mesta för diskmaskinsreparationen om den är så pass ny. Hoppas du kan få hjälp på något sätt för känns orimligt att behöva lägga ut så mycket på lagning av något som är så nytt!

  2. Julia

    Hahahahaa jaaaaa mer orgasmer åt kvinnofolk!!! Köpte en rampant rabbit dildo för länge sen som av olika anledningar inte kom till användning. Så härom veckan när min son äntligen somnat i sin säng för första gången på evigheter så tänkte mamma njuta lite. Joooråååå, kul kul att dildo vibrerade sååååå mycket att det lät som om någon borrade i väggen (på lägsta av ÅTTA inställningar 😂🤣😅). Tänkte först att åh jag är bara paranoid, så mkt låter den ju inte men när Lilleman sen kom och knacka på dörren 2 min senare och var rädd att stora män var här och byggde och att det vara läskigt så fick jag ge upp 😂😂😂😂😂 får ta och investera i en satisfyer kanske because mama needs to cum 🥳✌️🤷🏻‍♀️😂😂😍🤩

  3. Maria

    Tips! I vår lägenhet hade vi också hlet sjuk otur med alla vitvaror som ingick i den (nyproduktion). Vi bokade då in en servicetekniker som kom och kolla alla vitvaror och kom fram till att vi fått så kallade ”måndagsexemplar” på allt. Vår termostat i ugnen var trasig sedan start, tvättmaskinen gick inte att öppna luckan och diskmaskinen tjöt som en siren när den var klar. Be dem komma och kolla. Angående orgasmer, ja män borde lära sig mer. Innan jag träffade min man hade jag aldrig fått en orgasm av en man (var då 22 år). Gifte mig iaf med rätt man som vet vad han gör rätt :’)

  4. Grodan

    Haha, jag känner så igenom mig i dig, fast jag är lite äldre och håller på att skilja mig (separerad tills den går igenom), bor i hus själv med mina barn och har tusen tankar och är nykär så hela kroppen ryser 😌 Är lycklig nu tror jag på många många år!

  5. Natalie

    Haha vad sjukt! Jag behöver också få orgasm för att sova 😂 Min hjärna kopplar inte av annars! Så håller 100% med dig! Satisfyern for life 🙏🏽

  6. S

    Vi lagar dubbla portioner här hemma så att vi äter en portion på kvällen och tar sedan med en portion till lunch dagen efter. Förut köpte jag mycket luncher ute eller någon sallad att ta med till jobbet men är så glad att jag slutat med det. Känns hälsosammare att äta hemlagad mat som jag vet vad det är i och så har matkostnaderna minskat mycket. Jag tycker lunchen är en så tråkig måltid att äta, vill bara få mig något så att jag kan jobba vidare.

  7. Mia

    Men dom får nog komma och ge dej en ny tvättmaskin. Nu är det massa snö i Stockholm. Och kallt ska det bli. Men vi haft så lite snö först nu det kommer så det är ok. Kram.

  8. Louise

    När jag och min kompis var yngre och brevvaxlade(bodde typ 10 minuter från varandra med cykel) körde vi sådana listor. Så himla kul. Dagens datum,dagens kläder.dagens frisyr och dagens låt mm. Gjorde även det med.mina brevvänner som bodde längre upp och sen började alla med det typ. Haha. Skulle kanske köra något sådant i bloggen sen någon gång.🙊

    Är glad att vi inte har snö men här ska bli smockkallt imorgon och några dagar framåt och sol.

    Ha en fin eftermiddag.
    Kram från Malmö.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish