Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hello

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra förutom att jag är lite röd i ansiktet fortfarande efter gårdagens behandlingar. Gjorde ju både en ”nordlys” och en ”fotona” efter varandra + att jag lasrade hela underkroppen i vanlig ordning. AJ. Att göra laser där nere är verkligen hemskt ont och speciellt när man ska sära upp blygdläpparna och liksom låta lasermaskinen jobba mot insidan typ.. Får rysningar när jag tänker på det. Usch. Det var en och en halv timme av konstant smärta och jag kom ut därifrån med torkade tårar överallt men ändå så nöjd över att det här i det långa loppet kommer att göra min hy i ansiktet finare och min kropp hårfri, haha.. =) Vill man vara fin får man lida pin stämmer ju rätt bra ändå i det här sammanhanget. Fyra och sex veckor kvar till mina nästa behandlingar så jag hinner ju återhämta mig lite iallafall innan jag ska ligga och gråta där på britsen igen. Älskar iallafall hon som gör mina behandlingar och vi skrattar alltid såååå mycket tillsammans. Är så trygg med henne och skulle aldrig gå till någon annan för sådana här saker. Är ändå känsliga grejer kan jag tycka, haha.

Hade annars myskväll här hemma igår med massor av gotta. Låg bara och gosade i soffan, såg på film och tog det lugnt.

Och har en rabattkod med Bangerhead som ger er 50:- rabatt på alla köp över 1000:- och den kan kombineras med alla rabatter och erbjudanden! Skriv bara ”gabriellajoss” i kassan. Är ju ett samarbete på instagram egentligen men har ju börjat skriva ut allt här för er som inte har det. Här nedan ser ni några av mina favoritprodukter just nu!

Ansiktsmasken och läpp”masken” är dom overnight-produkterna jag har pratat så mycket om. Dom är guld värda för mig nu den här årstiden då jag är så himla torr överallt och hela tiden, haha. Så tips, tips! Ni hittar läpprodukten HÄR och masken HÄR. Läpprodukten är seriöst GULD för mina läppar och dom är sjukt lena hela tiden i kombination med läppskrubben som jag har från Lush. Älskar känslan av mjuka läppar – bästa!

Vad händer mer idag då? Ska jobba, träna och plugga lite. Och ikväll kommer min Tove hit och stannar till sent inatt. Vi ska bara ta vara på all förlorad tid, kanske dricka lite vin och babbla hål i varandras huvuden i vanlig ordning, haha.

Nu ska jag gå och fota mig själv innan jag tar tag i dagen. Är seriöst sämst på det trots att jag faktiskt har en av Sveriges största bloggar. Hatar att ta selfies och kommer alltid att göra det. Hatar att vara med på bild över huvud taget. Är så inte min grej! Men ja, ni måste ju få se mig lite också här inne. Hade jag fått välja hade jag fotat typ mat, inredning och produkter hela dagarna. Kanske ska bli fotograf istället =)

Puss och kram! Vi hörs snart igen!/G

Kommentarer

 1. maria

  Fyfan minns lasern innanför yttre blygläpparna. Jag gick igenom 6 stycken laserbahandlingar innan vi insåg att det inte tog på mig alls så vi avslutade 🙁 Hade varit så skönt att vara hårfri nu som snart höggravid och när jag försöker nå att raka mig sparkar killen i magen som en galning så att jag inte får luft. Mannen får väl hjälpa mig snart eller gå och vaxa mig.

 2. Josefina

  Hej!
  Jag bara undrar varför du väljer att göra till synes onödiga besök på olika salonger just precis nu? Tex flera gånger för hål i öronen och nu för ansiktsbehandling? Känns som lite onödiga nära kontakter just nu, eller bryr du dig inte alls om sånt trots pandemin?
  Speciellt när man själv känner lite olust över att besöka vården och den nära kontakt det blir där fastän det är nödvändiga besök.

  1. Gabriella Joss

   Förstår hur du menar men har gjort så att jag är helt ensam på salongen jag ska till förutom den som utför min behandling. Träffar inga andra människor alls i min vardag förutom barnen och Tove + barnens pappa typ. Sen går jag inte på behandlingar och sånt så ofta heller men blev några besök nu, kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss