Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ministatus

– Min bil är äntligen ren och fin och det känns SÅ skönt. Nu är den lika vit som snön igen och inte svart/brun. Skämdes verkligen över att köra runt i den nu på slutet då den nästan var så smutsig att man inte såg mitt registreringsnummer, haha. Visst blev den fin!? Älskar den lika mycket idag som för ett år sedan.

– Ni vet ju att jag skrev att jag älskar fryst mango? Har börjat frysa annan frukt nu med och jag ÄLSKAR det. Blir typ som isglass. Allt från blåbär till clementinklyftor och ananasbitar. Ni måste prova! Frysta vindruvor är ju också en favorit och då smakar det typ piggelin. Är också gott att toppa typ kvarg eller yoghurt med frysta bär! Tips, tips!

– Min tvättmaskin är helt trasig och jag står i valet och kvalet att köpa en ny eller chansa på att den går att reparera och få hit någon som kan kolla på den. Problemet är att garantin inte gäller längre och jag vill inte hamna i samma sits som med diskmaskinen. La ut så mycket pengar på reparationer och fick i slutändan ändå lägga ut typ 12.000:- på en ny diskmaskin. Hur hade ni gjort? Köpt en ny direkt eller försökt få den lagad? Blir så irriterad av att sådana här saker går sönder efter bara 2,5 år. Känns helt orimligt.

– Läste att det ska komma ett nytt snöoväder till Umeå och jag känner bara NEEEEEJ. Får panik av tanken på att jag ska skotta lika mycket som jag gjorde för någon vecka sedan. Det tar hur lång tid som helst.. Haha. Usch vad jag klagar men ni som bor i hus här uppe i norr vet ju vad jag pratar om.

– Jag gjorde illa ryggen sååå mycket förra veckan. Hade bråttom men ville ändå hinna träna och körde hip trusts med 90 kg utan att värma upp minsta lilla. Fick ångra mig väldigt mycket efteråt då jag nästan fick samma typ av värk i ryggen som jag hade under värkarna på förlossningarna.. Usch. Fick feberkänsla i hela kroppen med och var tvungen att sova tre timmar mitt på dagen med en värmekudde längst ner på ryggen för att jag hade så himla ont. Har verkligen lärt mig en läxa nu. Brukar vanligtvis inte värma upp särskilt mycket men går alltid från lite lägre till högre vikter när jag tränar under passets gång.

Annars är jag glad och mår bra. Har dock en dålig period utseendemässigt just nu och känner mig så sliten oavsett vad jag gör typ.. Tror att det är årstiden! Längtar så efter sommaren även fast dom soliga vinterdagarna kan vara ganska fina med.

Puss och kram. Vi hörs sen!/G

Kommentarer

 1. Linda

  Har du ingen hemförsäkring med drulle? 🙂 såfall ska man ju bara behöva betala självrisken och sen ska ju försäkringsbolaget stå för resten 😃😃

 2. Victoria

  Du kan kanske fortfarande reklamera maskinen? Reklamationsrätten gäller ju oberoende av eventuella garantier. Tråkigt när saker inte håller.

 3. Kristina

  Hej Gabriella!
  Angående din tvättmaskin. Om garantin har gått ut så borde din hemförsäkring gälla? Sen så vet jag om det är Miele så har man 10 års garanti från dem. Köper bara miele maskiner visst är dem dyra men har haft min nu i 13 år utan problem och köpte även en till nyligen. Så jag har 2 tvätt och 2 tork 🙄😂
  Lycka till 😉

 4. Emma

  Ett tips som du kanske redan kollat är om det finns någon traktor du kan anlita för skottning. Det har vi gjort (bor i Luleå) och det var väldigt prisvärt enligt oss! 😊

 5. Sanna

  Gabrilla investera i en snöslungespade (batteridriven) ifrån jula! Den har blivit min helige gral! Jag bor också i norr och hatar att skotta för hand och våran stora snöslunga är jag livrädd för och tycker är tung och klumpig. Så då köpte vi den här ifrån jula med det är som en spade fast istället för skyffel är det en liten slunga. Kostar 1499 och är fan värd varenda krona 😂

 6. Sarah

  Du har väll hemförsäkring? Då ringer du dem och de kommer be dig ta dit tekniker – går den att laga står du bara för självrisken och de står för resten. Om den ej går att laga står de för ny (baserat på värdet på den du har nu) samt reparatör. Vi har haft otur med först trasig kyl och sen diskmaskin och sen spis… går troll här. Men har klarat oss undan med bara självrisk (samt att vi har maxad försäkring så fick tom ersättning för första självrisken)

 7. C

  Hej Gabriella!
  Jag har följt dig länge men aldrig kommenterat.🙈
  Ett tips är att köpa en ny tvättmaskin, det är nog mer värt än att försöka laga den.

  Kram

 8. Maria

  Hade köpt en ny! Se till att få bra garanti och installation. Vi har Siemens på alla vitvaror i vårt hus och är så nöjda!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss