Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

#handymom

God morgon på er!

Hoppas att allt är bra med er! Vaknade tidigt imorse och tog barnen till förskolan då jag har sjukt mycket jobb och plugg idag. Började också min morgon med att tömma filtret i värmepumpen och kände mig så duktig då jag verkligen har tummen mitt i handen när det kommer till ALLT. Har aldrig gjort det själv förut men nu kände jag att det var dags att lära sig. Så jag följde en steg-för-steg-video på youtube, haha.. =)

Nu ska jag ta tag i dagen men vi hörs lite senare. Puss och kram!

Kommentarer

  1. Louise

    You tube är bra till det mesta. Vet inte hur många gånger jag använt videos för att hard reseta barnens mobiler när de glömt sina lösenord. Sen har jag även använt You tube när jag skulle fixa ett eluttag hemma. Jag är dotter till en elektriker men han har aldrig lärt mig sådant och jag hade inte tid att ringa honom heller då. Sedan är det jag som gör det mesta handyman sakerna här hemma.

    Ha en fin torsdag. Kram

  2. Grodan

    Haha alltså vi borde bli kompisar 😂 Bor också i Umeå, nyskild och i hus själv. Skottade taket igår utan någon som helst utrustningen eller hjälp 🙈 Alltså älskar din blogg då det är 100 % igenkänning!

  3. Maria

    Älskar dina projekt i huset. Min man var bortrest första gången vår värmepump varnade för filtertömning och jag kände bara wtf… vad är det och vart sitter det. Kollade också youtube och nu bemästrar jag värmepumpen (nästan bättre än min man). Är skönt att känna att man kan själv 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish