Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status

Har precis haft två killar här från två olika företag som har kollat på golvet och även på kylen. Minns ni att jag skrev att jag fick hjälp igår av någon med tvättmaskinen? Han sa sedan att den kommer att börja fungera imorgon på morgonen.. Alltså nu på morgonen med andra ord. Jag skrattade bara åt det men var ändå tvungen att prova bara för att det kändes så otroligt. Och vet ni!? Imorse fungerade den igen helt utan felkod! Och igår hade den två varav en lite ”allvarligare” som Siemens ansåg var ett reklamationsärende ganska direkt. Så nu kör jag tvätten för fullt och är så glad över det. Tacksam över alla fina i min omgivning som ger sin hjälp när den behövs som mest.

Och status på kylen och golvet då.. Kylen har stått alldeles för framåtlutad och var monterad lite snett så nu står den korrekt och allt vatten kommer (förhoppningsvis och mest troligt) att rinna bakåt till det där hålet som det ska rinna ut i istället för framåt som det har gjort nu. Golvet och skivorna runt kylskåpet kommer förhoppningsvis att gå att reparera genom att man lägger några nya plankor precis där och byter ut skivorna runt omkring kylen. Om inte detta går eller ser snyggt ut så måste jag tyvärr byta ut hela golvet på nedervåningen. Och jag tror att mitt golv är slutsålt så det känns mindre kul. Har kanske två eller tre paket på vinden bara.. Håller alla tummar att det ser snyggt ut med att bara byta ett gäng plankor då jag gärna vill ha kvar samma golv och inte har ork för några större projekt där jag måste hålla mig ur hemmet med barnen.

NU: Sen frukost! Är vrålhungrig och har inte hunnit något annat än besök hela morgonen. Stor kram!

Kommentarer

  1. Åsa

    Åh, jag minns så väl hur det kändes när datumet för operationen kom. Rädsla, och samtidigt skönt att få det gjort eftersom vi visste att dagen skulle komma. Ni kommer att fixa det! Framför allt så kommer Jolie att klara det. Barnen är så mycket starkare än vad vi vuxna är.
    Det finns så många solskenshistorier. Vår grabb var nyligen på sin årliga hjärtkontroll. Vi fick höra att han inte behöver komma tillbaka på hela fem år eftersom det såg så bra ut! Hjärtläkaren vågade dessutom nästan lova att han aldrig mer kommer behöva gå igenom en öppen hjärtoperation igen (trots att hans typ av hjärtfel brukar kräva det). Kirurgerna i Sverige är fantastiska!

  2. Louise

    Så frustrerande när sång händer när allt också är såpass nytt! Hoppas att det löser sig för dig och att du slipper byta ut hela golvet!
    Jag skrev till dig här om dagen och frågade vad ert golv i hallen hette, jag kollade igenom alla dina hus inlägg men hittade inget om vad exakt det heter. Men jag får ta och jämföra helt enkelt. Men jag tänkte också kolla med dig för jag såg att många skrev att det var dumt med helblankt golv då det blev halt och svårt att hålla rent. Är du nöjd med det helblanka? Det är så himla fint så skulle vilja ha det men blev osäker när så många skrev att det var svårt att hålla rent och halt. Är du nöjd? Eller hade du hellre lagt något annat där?
    Ha en fin dag
    Kramar:)

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jaa, det är sjukt halkigt om det är blött! Däremot så har jag en liten dörrmatta precis vid dörren så slår man av allt snö/slask på den så går det jättebra. Så länge det är torrt så är det inga problem alls! Tycker inte att det är svårt att hålla rent men man ser såklart fläckar och så lite mer. Är hur nöjd som helst och hade aldrig bytt det mot något annat!! <3 kram och detsamma 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish